تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱

بیرانوند بازی مقابل ولز و آمریکا را هم از دست داد؟

علیرضا بیرانوند، گلر شماره یک تیم ملی ایران در جام جهانی قطر که روز گذشته در دقایق ابتدایی بازی ایران و انگلیس به علت برخورد با حسینی مصدوم شد، پس از بازی او به بیمارستان مراجعه کرد و مشخص شد از ناحیه بینی دچار شکستگی شده است .

بیرانوند بازی مقابل ولز و آمریکا را هم از دست داد؟

اقتصاد۲۴- گلر تیم ملی ایران به دلیل مصدومیت دو بازی بعدی جام جهانی را از دست داد.

علیرضا بیرانوند، گلر شماره یک تیم ملی ایران در جام جهانی قطر که روز گذشته در دقایق ابتدایی بازی ایران و انگلیس به علت برخورد با حسینی مصدوم شد، علی‌رغم کار‌های پزشکی به مدت ۸ دقیقه مشکل رفع نشد و او مجبور به ترک زمین شد.


بیشتر بخوانید:  بیرانوند مقابل انگلیس نباید یک ثانیه هم در زمین می‌ماند!


پس از بازی او به بیمارستان مراجعه کرد و مشخص شد از ناحیه بینی دچار شکستگی شده است و حالا اخبار حاکی از این است که او جام جهانی ۲۰۲۲ را از دست داد و قادر به ادامه همراهی تیم ملی نیست.

بدین ترتیب در دو بازی بعدی تیم ملی مقابل آمریکا و ولز، بیرانوند همراه ملی پوشان نخواهد بود و کی‌روش باید به فکر استفاده از یک گلر دیگر از بین نفرات حاضر در اردو باشد و این خبر بدی در شروع مسابقات جام جهانی برای ما بود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار