تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

چرا طرح ساخت یک میلیون مسکن ملی عملی نشد؟

کمیسیون عمران مجلس جلسات متعددی را برای بررسی کارشناسی طرح جهش تولید مسکن برگزار کرد و سپس این طرح در صحن مجلس به تصویب نهایی رسید و تبدیل به قانون شد اما ما امروز از دولت گلایه‌مند هستیم، چراکه مجلس در این قانون مصوب کرد که سالی یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود اما متاسفانه اقدامی برای ساخت این تعداد واحد مسکونی تاکنون صورت نگرفته است.

چرا طرح ساخت یک میلیون مسکن ملی عملی نشد؟

اقتصاد۲۴- یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت امروز بازار مسکن حاکی از این است که یا مجریان اعتقادی به اجرای قانون جهش تولید مسکن ندارند یا توانایی اجرای این قانون را ندارند.

علی‌اصغر خانی درباره وضعیت بازار مسکن بیان کرد: کمیسیون عمران مجلس جلسات متعددی را برای بررسی کارشناسی طرح جهش تولید مسکن برگزار کرد و سپس این طرح در صحن مجلس به تصویب نهایی رسید و تبدیل به قانون شد، اما ما امروز از دولت گلایه‌مند هستیم، چراکه مجلس در این قانون مصوب کرد که سالی یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود، اما متاسفانه اقدامی برای ساخت این تعداد واحد مسکونی تاکنون صورت نگرفته است.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر امروز مجلس از بانک‌ها نیز گلایه‌مند است. در این قانون مصوب شده بود که بانک‌ها برای ساخت مسکن همراهی کنند، اما بانک‌ها نیز هیچ همکاری تا به امروز نداشته‌اند.


بیشتر بخوانید: واریز ۶۶۰۰ میلیارد تومان به صندوق مسکن ملی؟


نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یا دوستان در دولت اعتقادی به اجرای قانون جهش تولید مسکن ندارند یا اگر هم اعتقاد دارند توانایی برای اجرای این قانون ندارند.

اگر اعتقاد دارند چرا کار را پیش نمی‌برند، اگر هم اعتقاد ندارند بگویند نمی‌توانیم قانون مجلس را اجرایی کنیم. خانی گفت: در همه جلسات بررسی طرح جهش تولید مسکن در کمیسیون عمران مسوولان دولتی و وزرا حضور داشتند، پس چرا امروز این قانون بر زمین مانده است؟

منبع: دنیای اقتصاد
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱
والا سه ساله ۳۰۰ میلیون دادم که تو پردیس خانه دار بشم پول پیش خونه پول ماشین قرض کردم قرار بود دوساله تحویل بدن ما اعتماد کردیم الان زندگیم داره میپاچه هیچی مشخص نیست بی تدبیری اینا ما ضعیف ها باید بدیم خاهشا پیگیری کنید به اون خدا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار