تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

انتقاد شدید ابطحی از حمایت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از اعدام‌ها

ابطحی نوشت: روحانیت و دیانت تا افرادی دارد که در برابر افکار عمومی می‌ایستند و تنها سخنگوی جریانات افراطی هستند و از رحمانیت دینی غافلند نیاز به دشمن ندارد.

ابطحی

اقتصاد۲۴-  خبر آنلاین نوشت: ابطحی، فعال سیاسی از حمایت جامعه مدرسین از اعدام‌ها انتقاد کرد او نوشت:مجمع‌عمومی جامعه مدرسین بیانیه‌ای داده که البته می‌گویند خیلی از اعضای جامعه مدرسین آن را گردن نمی‌گیرند.

در آن بیانیه درخواست «تداوم جدی‌تر اجرای اعدام» شده‌اند.

این، هم اهانت به سیستم قضایی است که زیر فشار است و هم لگد زدن به حوزه و روحانیت کم جان است که گویا دین اینان لذتی از کشتن دیگران می‌برد که نگو.

اما مهم‌تر از همه این‌ها این است که خودشان اعتراف کرده‌اند، آن‌ها همه حوزه و دین نیستند. واقعاً هم نیستند. درست است بی‌ادبانه و خارج از عرف ادبیات حوزوی به اساتید گرانقدری از حوزه گفته‌اند: «اقلیتی از حوزویان ورشکسته سیاسی، اعتقادی و اخلاقی»، اما مهم این بود که قبول دارند بسیاری از اساتید حوزه و حقوقدانان اعدام‌هایی این چنینی با حکم محاربه و افساد را قبول ندارند.

روحانیت و دیانت تا افرادی دارد که در برابر افکار عمومی می‌ایستند و تنها سخنگوی جریانات افراطی هستند و از رحمانیت دینی غافلند نیاز به دشمن ندارد.

همه می‌دانند رویه خدایی در مورد دما و خون احتیاط است، نه تشویق و هورا کشیدن برای اعدام بیشتر.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مسعود
0
0
چهارشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۱
درودبرابطحی
یوسف فرخ
0
0
چهارشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۱
آقای ابطحی ،جایت نرم و راحت و گرم هست.؟ چاقو کشها ،قمه بدستها و اسلحه کشها ، کشتار نیروهای عزیز امنیتی و انتظامی ،عمامه پرانها ، اوباشان ،براندازها ،مخلان آسایش و آرامش مردم عزیز ما ،مسجدآتش زنها ،قرآن آتش زنها و.... وقتی محاکمه و به اشد مجازات اسلامی نرسند،فردا زن و بچه تو و خودت هیچ امنیتی ندارید.امثال شما فردا در مورد مسئله حجاب هم عقب نشینی می‌کنی و...خدا روح پرفتوح مرحوم خلخالی را شاد کند.اینجور اظهار نظرها از امثال شما ،انقلابیون را از روحانیون بدبین و دشمن را شاد میکند.خواهش میکنم جلوتر از مردان قانون حرکت نکن.اگر لازم باشد رهبر عزیزتر از جانمان تذکر و اقدام خواهند کرد.فقط سکوت و بس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار