تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۱ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

جزییاتی از غم‌پارتی فوتبالیست‌ها

به مساله ۲ بازیکن تیم استقلال در کمیته انضباطی این باشگاه رسیدگی می‌شود.

پارتی فوتبالیست‌ها

اقتصاد۲۴- ۴فوتبالیست شاغل در لیگ برتر فوتبال ایران شب گذشته در یک میهمانی دستگیر شدند اما قرار است آنها امروز با مساعدت‌هایی که صورت گرفته آزاد شوند.

بر اساس پیگیری‌ها مشخص شد، این ۴ فوتبالیست که دو نفر از آنها بازیکن تیم استقلال هستند، با مساعدت فرماندهی نیروی انتظامی دماوند و همچنین مسئولان قضایی قرار است به زودی آزاد شوند.

پرونده این ماجرا امروز به دادسرا رفت و پس از اخذ تعهد، روال مربوط به آزادی این ۴ نفر در دستور کار قرار گرفت.

باشگاه استقلال قرار است به مساله دو بازیکن آبی‌پوش در کمیته انضباطی باشگاه رسیدگی کند و جرایمی را نیز برای آن‌ها در نظر خواهد گرفت.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهروز
0
0
سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱
کشش بدید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار