تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۱

گوشت ارزان می‌شود

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام گفت: اقدام پشتیبانی امور دام مبنی بر توزیع گوشت منجمد منجر به شکسته شدن قیمت گوشت و بازگشت به نرخ واقعی می‌شود.

کاهش قیمت گوشت قرمز

اقتصاد۲۴- آقای منصور پوریان گفت: گوشت قرمز مورد نیاز کشور تامین است و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.

به گفته او، هم اکنون سه نوع قیمت گوشت قرمز در میادین میوه و تره‌بار، شرکت پشتیبانی امور دام و بازار داریم، البته قیمت فعلی بازار واقعی نیست و تقاضایی هم ندارد.


بیشتر بخوانید: قیمت دل مرغ از مرغ پیشی گرفت!


پوریان می‌گوید: قیمت کنونی هر کیلو دام زنده سبک درجه یک از تولیدکنندگان بین ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان و دام سنگین گوساله درجه یک بین ۹۰ تا ۹۲ هزار تومان است. قیمت‌های دام زنده که در فضای مجازی عنوان می‌شود، غیرواقعی است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: اقدام پشتیبانی امور دام مبنی بر توزیع گوشت منجمد در بازار منجر به شکسته شدن قیمت می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار