تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

تلویزیون روسیه: جنگ بزرگ در راه است

سیمونیان در کلیپی که از روز یکشنبه در توئیتر منتشر شد اشاره کرد در صورت برآورده نشدن خواسته‌های پوتین درگیری بین روسیه، غرب و اوکراین ممکن است تشدید شود.

پوتین

اقتصاد۲۴- «مارگاریتا سیمونیان» مجری تلویزیون دولتی روسیه و سردبیر شبکه دولتی «راشا تودی» گفته است که به دنبال ضرب الاجل‌های اعلام شده از سوی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه قرار است «جنگ بزرگ» تا پایان زمستان آغاز شود.

به نقل از نیوزویک، سیمونیان در کلیپی که از روز یکشنبه در توئیتر منتشر شد اشاره کرد در صورت برآورده نشدن خواسته‌های پوتین، ممکن است درگیری بین روسیه، غرب و اوکراین تشدید شود. او درخواست‌های گفتگوی صلح را که پوتین در دسامبر سال گذشته اعلام کرد برجسته نمود و استدلال کرد که به نظر نمی‌رسد هیچ یک از طرفین حاضر به عقب نشینی باشند و این وضعیت منجر به درگیری بزرگتری خواهد شد.

پوتین در تاریخ ۲۵ دسامبر گفته بود که مایل است با اوکراین و غرب برای پایان دادن به مناقشه مذاکره کند، اما تاکید کرد که تقصیر او نیست که مذاکرات پیشرفت نکرده است.

پوتین گفته بود: «ما آماده مذاکره با تمام افراد درگیر درباره راه حل‌های قابل قبول هستیم، اما این به آنان بستگی دارد این ما نیستیم که از مذاکره خودداری می‌ورزیم این کار آنان است».

او افزوده بود: «من معتقدم ما در مسیر درستی عمل می‌کنیم. ما از منافع ملی خود از منافع شهروندان و مردم‌مان دفاع می‌کنیم و چاره‌ای جز حفاظت از شهروندان‌مان نداریم».


بیشتر بخوانید:  پوتین: جنگ اوکراین، تکرار جنگ جهانی دوم است


سیمونیان در آن برنامه تلویزیونی گفته است: «در ماه دسامبر رئیس جمهور (پوتین) اشاره کرد برای آن که اوضاع بدتر نشود باید نگرانی‌های ما و دغدغه‌های امنیتی روسیه در نظر گرفته شوند. این کاری است که طرف مقابل باید انجام دهد. یادتان باشد که چگونه یک سال پیش دو ماه پیش از آغاز عملیات ویژه نظامی خواسته‌های روسیه نادیده گرفته شد.

نتیجه نادیده گرفتن آن چه بود؟ عملیات ویژه نظامی. پس آن من در هر بحثی می‌گفتم: بچه ها، مطمئنا یک جنگ بزرگ رخ خواهد داد! تا پایان زمستان، یک اتفاق بسیار بزرگ رخ خواهد داد. اگر این گونه نبود نکات مدنظر رئیس جمهور در قالب اولتیماتوم (ضرب الجل) مطرح نمی‌شدند».

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شورای همکاری خلیج فارس خواستار حل‌ اختلافات با ایران شد

دبیر ستاد امر به معروف: حریم دینداری را به مسلخ نبرید

لیونل مسی هم رکورد علی دایی را خواهد شکست؟

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو

سه سناریو برای رشد نقدینگی در سال آینده

خرمای تنظیم بازاری از امروز عرضه می‌شود؟

اینفوگرافی/ اعمال روزانه ماه مبارک رمضان

مصرف کدام غذا در وعده افطار بهتر است؟

فرصت دلاری برای صادرات فرش ایرانی

حال و هوای نوروزی در کاخ موزه گلستان

موافق فیلترینگ تلگرام به تلگرام پیوست!

نخستین محموله صادراتی ایران خودرو به ونزوئلا رسید

تصادف مرگبار عابر پیاده در بزرگراه آزادگان تهران

جنگ و درگیری‌ میان ایران و اسرائیل چقدر محتمل است؟

عکس/ جدیدترین عکس‌ها از مازیار لرستانی

مسئولی که فرزندش در آمریکاست، باید خودش حواسش جمع باشد

هزینه خورد و خوراک ماهیانه خانوار در سال جدید چقدر است؟

شوک تازه به استقلال

بازدهی ۸۴ درصدی دلار در سالی که گذشت

تکلیف آیفون بازها در سال جدید

قیمت مصوب زولبیا و بامیه اعلام شد

سقوط دلار در پی افزایش نرخ بهره در آمریکا

روایت باقری از دیدار اخیرش با دیپلمات‌های اروپایی درباره برجام

فیلترینگ؛ وجه مشترک احمدی‌نژاد، روحانی و رئیسی!

غرامت ۱.۶۸میلیارد دلاری علیه بانک مرکزی