تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

همسر مهاجم سفارت اهل باکو بوده است/ متهم مفقودی همسرش را فروردین ثبت کرده

مرکز رسانه قوه قضاییه درباره فرد مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اعلام کرد: صبح امروز فردی مسلح با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان حمله کرد و در پی این اقدام یک نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.

همسر مهاجم سفارت اهل باکو بوده است

اقتصاد۲۴-مرکز رسانه قوه قضاییه درباره فرد مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اعلام کرد: صبح امروز فردی مسلح با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان حمله کرد و در پی این اقدام یک نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: بلافاصله پس از وقوع حادثه قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران در محل حاضر شده و در نتیجه تحقیقات اولیه صورت گرفته انگیزه فرد مهاجم را انگیزه کاملا شخصی اعلام کرد.

در اظهارات اولیه متهم حادثه آمده بود که همسرش فروردین ماه امسال به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران مراجعه کرده و از آن پس به منزل مراجعه نکرده است.

با مراجعات متعدد متهم به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و عدم دریافت پاسخ مناسب از سوی مسئولان سفارت، متهم سرانجام تصمیم به حمله به سفارت می‌گیرد.

بررسی سوابق متهم نشان می‌دهد متهم در ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ شکایتی را مبنی بر مفقودی همسرش در ارومیه ثبت کرده است .

همسر وی اهل باکو بوده است.

پرونده مفقودی پس از پیگیری و مشخص شدن اینکه همسر وی به جمهوری اذربایجان بازگشته است در این موضوع خاص بسته میشود و پس از ان این فرد موضوع را از وزارت خارجه و سفارت جهوری اذربایجان پیگیری می کرده است.

در ابتدای سال همسر فرد مهاجم با کمک دو نفر دیگر از اعضای خانواده اش به جمهوری اذربایجان می رود و دیگر برنمی گردد.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار