تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

ادعای خصمانه جمهوری آذربایجان علیه ایران/ باکو هشدار سفر به ایران صادر کرد

جمهوری آذربایجان امروز ادعای خصمانه و بی اساسی را علیه ایران مطرح کرد.

ادعای خصمانه جمهوری آذربایجان علیه ایران

اقتصاد۲۴-نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان از صبح امروز سه‌ شنبه ۳۱ ژانویه ادعا کردند که عملیات گسترده‌‌ای را علیه آنچه باکو مدعی «شبکه جاسوسی» ایران شده است؛ آغاز کردند.

بر اساس ادعای بی سند و مدرک وزارت کشور جمهوری آذربایجان، عملیات گسترده ادعایی در شهر باکو و دیگر شهرهای این کشور ادامه دارد!

پلیس جمهوری آذربایجان مدعی است که در چارچوب عملیات فوق مراکز یک شبکه تلویزیونی و یک خبرگزاری هم بازرسی شده است!

منابع وزارت کشور جمهوری آذربایجان هم مدعی اند که تا کنون ۷ نفر طی عملیات پلیس بازداشت و تحویل دادگاه شده‌ اند!

این در حالیست که جمهوری آذربایجان که پیشتر فعالیت سفارت خود در تهران را تعلیق کرده بود، ساعاتی پیش به همین بهانه، برای اتباع خود که قصد سفر به ایران را دارند، هشدار مسافرتی صادر کرد!

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار