تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

عبدالملکی واردات خودرو‌های دست‌ دوم از مناطق آزاد را تکذیب کرد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد با تکذیب واردات خودرو‌های دست دوم از مناطق آزاد و اعلام جزئیات توافق با وزارت صمت برای واردات خودرو گفت: خودرو‌های صفر کیلومتر از طریق مناطق آزاد وارد کشور می‌شود.

واردات خودرو‌های دست‌ دوم از مناطق آزاد

اقتصاد۲۴- حجت‌الله عبدالملکی در خصوص آخرین وضعیت واردات خودرو از مناطق آزاد، اظهار کرد: دولت اخیرا مصوبه‌ای ۱۰ ماده‌ای داشت که در بند ۴ آن آمده نیاز مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای خودرو در صورتی‌که به مصوبه نیاز داشته باشد با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد پیشنهاد مصوبه به دولت ارائه شود.

وی ادامه داد: در همین راستا جلسه‌ای با وزیر صمت داشتم و توافقات اولیه برای تسهیل واردات خودرو از مناطق آزاد حاصل شد.

وی تصریح کرد: مصوبه و پیش نویس این توافق قرار است امروز آماده و به دولت ارسال شود.

مشاور رئیس‌جمهور در خصوص جزئیات این مصوبه نیز گفت: «این که دقیقا در این مصوبه چه خواهد آمد، اجازه دهید آماده شود.»


بیشتر بخوانید: ابهام در مورد واردات خودروهای دست دوم از مناطق آزاد ادامه دارد


عبدالملکی تاکید کرد: خبر‌های خوبی در ارتباط حل مسئله خودرو در مناطق آزاد در راه است و این به اعتبار مصوبه قبلی دولت است تلویحاً اجازه داد واردات خودرو از مناطق آزاد انجام شود.

وی اضافه کرد: جزئیات و شرایط واردات خودرو از مناطق آزاد با همکاری وزارت صمت، تنظیم شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این خودرو‌ها دست دوم است یادآور شد: خیر. خودرو‌های سواری صفر کیلومتر از طریق مناطق آزاد وارد کشور خواهد شد و قرار نیست خودرو دست دوم وارد مناطق آزاد شود.

منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مردم
0
0
چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
واردات فقط به نفع دشمن و کشورهای بلوکه کننده ارز ایران است
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
کلکی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار