تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: به دلیل احتمال ریزش سنگ و سقوط بهمن، جاده کرج- چالوس مسدود شد.

جاده چالوس

اقتصاد۲۴- علی زندی‌فر روز چهارشنبه ۲۶ بهمن از بسته شدن جاده کرج - چالوس به دلیل بارش برف و سقوط بهمن خبر داد و گفت: مسافرانی که قصد سفر به استان‌های شمالی کشور را دارند از مسیر‌های جایگزین استفاده کنند.

وی افزود: در حال حاضر علاوه بر جاده کرج- چالوس آزادراه تهران- شمال هم به علت بارش برف مسدود شده است و راهداران برای پاکسازی و برفروبی محور در تلاش هستند تا هرچه زودتر این محور بازگشایی شود.

این مسئول تصریح کرد: علی‌رغم بارش برف در تمام محور‌های استان به جز جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران- شمال همه راه‌های استان باز و تردد در جریان است.

این مسئول با اشاره به شرایط جوی ناپایدار استان، از کاربران جاده‌ای و مسافران خواست برای اطلاع از وضعیت راه‌ها با شماره ۱۴۱ تماس بگیرند و قبل از سفر حتما از همراه داشتن وسایل گرمایشی و تجهیزات ایمنی خودرو مثل زنجیرچرخ اطمینان حاصل کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار