تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱

فرمانده کل سپاه: خدا انقلاب را حفظ می‌کند

سردار حسین سلامی با بیان اینکه نگرانی برای به یغما بردن انقلاب بیهوده است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی امتداد بعثت پیامبر اسلام است. خداوند همانگونه که از پیامبر اسلام و مبعث ایشان محافظت کرد، انقلاب اسلامی مارا نیز حفظ کرده است.

صحبتهای جدید فرمانده کل سپاه

اقتصاد۲۴- فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سرمایه دشمن برای شکست ایران تمام شده و در نهایت دست به دامان چند فرد بی‌هویت اپوزیسیون شده است که تکیه‌گاه سستی است.

سردار سلامی در اجلاس اساتید، فرماندهان، و استادیاران شبکه تربیتی صالحین بسیج کشور که در مجتمع امامت مشهد برگزار شد، اظهار داشت: سرمایه دشمن برای شکست ایران تمام شده و در نهایت دست به دامان چند فرد بی هویت اپوزیسیون شده است که تکیه گاه سستی است. در مقابل، این ملت با پرچمی به دست حرکت می‌کند و نشان می‌دهد هیچ چیز حریف این اتحاد نیست.

وی در این اجلاس که درفاصله بین عید سعید مبعث و ولادت امام حسین (ع) و در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، بیان کرد: حماسه باشکوه و بی نظیر و تاریخی ۲۲ بهمن ماه سال جاری، حجت آشکاری برای حقانیت این نظام الهی ساخت؛ و بخشی از قلب‌های مردد و پریشان شده را دوباره استحکام بخشید و ذهن هارا به نور حرکت برای فتح قله‌های باقیمانده مزین کرد.


بیشتر بخوانید: یک جامعه‌شناس: ملت برای حکومت ما یعنی موافقان نظام!


وی با بیان اینکه این رویداد میدان قضاوت جهانی را نسبت به انقلاب و نظام تغییر داد افزود: در این روز تاریخی دل همه آزادگان و مستضعفان عالم شاد شد و روح جدیدی در کالبد انقلاب اسلامی دمیده شد.

سردار حسین سلامی با بیان اینکه نگرانی برای به یغما بردن انقلاب بیهوده است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی امتداد بعثت پیامبر اسلام است. خداوند همانگونه که از پیامبر اسلام و مبعث ایشان محافظت کرد، انقلاب اسلامی مارا نیز حفظ کرده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه جنگ، تاثیر اراده هاست؛ افزود: خواست غرب جامعه‌ای عقب مانده، فقیر، ویران شده، مستاصل و آماده تسلیم از ایران بود، اما عملکرد انقلاب به گونه‌ای بود که این کشور، در حالی که دست‌های دشمن را بسته است، توانسته اراده و عملکرد دشمن را متوقف کند.

وی ادامه داد: ما در عرصه‌های علم و اقتصاد و سازندگی کشور می‌توانیم ادعا کنیم که امروزه بیش از ۳۶۰ طرح ملی را بدون توقف پیاده سازی کرده ایم.

فرمانده کل سپاه با برشمردن اقدامات دشمن برای شکست انقلاب اسلامی، بیان کرد: ذخیره راهبردی غرب برای مقابله با اسلام، پس از جایگذاری صدام و شکست ان، پدیده تکفیر بود تا همه جهان اسلام اعم از تسنن و تشیع را نابود کند، اما انقلاب اسلامی از این فتنه نیز عبور کرد.

سردار حسین سلامی همچنین یادآور شد: حصر اقتصادی و تحریم نیز از ذخایر دشمن بود که تمام نظام اطلاعاتی و حقوقی دشمن و همه نهاد‌های بین المللی و قدرت‌های رسانه‌ای را برای پیروز شدن در این میدان به صحنه آورد و بازهم دشمن شکست خورد.

به گفته این مقام عالی‌رتبه نظامی اکنون که دشمن از همه جا ناامید شده است، دست به دامان اپوزیسیون‌هایی شده است که حتی ارزش نام بردن هم ندارند.

فرمانده کل سپاه بیان داشت: ما در طفولیت قدرت شروع کردیم و در زمانی که دشمنان ما در اوج قدرت بودند، در دنیا هیچ کس باور نمی‌کرد که این انقلاب بتواند در این صف آرایی قدرتمند‌ترین طاغوت کل تاریخ بشر راشکست دهد.

سردار سلامی ادامه داد: بغض نسبت به دشمن، یک سرمایه است. اینکه ملتی به دشمنان خدا بغض داشته باشد، یک مشروعیت دائمی برای ما ساخته وباعث شده دشمن کابوس انتقام داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به اخراج عوامل شبکه تروریستی ایران اینترنشنال از لندن بیان کرد:این رسانه شرور دروغ پراکن فتنه انگیز هتاک را به سرزمین دیگری پرتاب کردند که این به معنی قلمرو قدرت، میدان نفوذ، شعاع تاثیر انقلاب است.

وی همچنین به اهمیت وجود اساتید حلقه‌های صالحین اشاره کرد و گفت: در این ۴ و نیم دهه انسان‌های مومن و تربیت شدگان مکتب اسلام توانستند دشمن را شکست دهند. چرا که دشمن می‌خواهد دیدگاه هارا تغییر دهد که در اینجا نیاز به انسان‌هایی داریم که در مقابل زور و استکبار بایستند و به هیچ عنوان دچار تردید نشوند.

به گفته سلامی؛ اکنون شجره طیبه صالحین برای دفاع از انقلاب اسلامی ضروری‌تر از وجود جسم‌های دفاعی است، چرا که دشمن می‌خواهد از ذهن و اعتقاد مردم آنهارا به تردید بکشاند و در اینجا جهاد تبیین افراد متدین و مومن موثر و ضروری است. تا ذهن‌ها و قلب هارا مجهز کند تا جوانان و مردم ما تحت تاثیر اراجیف دشمن قرار نگیرند.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری