تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱

دانش‌آموزان بروجردی دوباره مسموم شدند

یک منبع آگاه از تکرار حادثه مسمومیت برای ۴۴ دانش‌آموز دبیرستان دخترانه «احمدیه» بروجرد خبر داد.

مسمومیت دانش‌ آموزان بروجردی

اقتصاد۲۴- مشابه این اتفاق طی هفته گذشته و در روز‌های دوم و سوم اسفندماه رخ داده که در جریان آن ۲۰ دانش آموز و سپس ۶۲ دانش آموز با علائم سرگیجه، ضعف و بی حالی به بیمارستان منتقل و تحت مداوا قرار گرفتند.

خبرگزاری مهر از قول یک منبع آگاه از تکرار حادثه مسمومیت برای ۴۴ دانش‌آموز دبیرستان دخترانه «احمدیه» بروجرد خبر داد.

مهر نوشته است که بر اساس اعلام منابع بیمارستانی در حال حاضر شرایط این دانش آموزان مطلوب است و تا ساعتی دیگر از مراکز درمانی مرخص خواهند شد.


بیشتر بخوانید: مسمومیت ۵۲ دانش‌آموز دیگر در بروجرد


بنا بر این گزارش، مشابه این اتفاق طی هفته گذشته و در روز‌های دوم و سوم اسفندماه رخ داده که در جریان آن ۲۰ دانش آموز و سپس ۶۲ دانش آموز با علائم سرگیجه، ضعف و بی حالی به بیمارستان منتقل و تحت مداوا قرار گرفتند.

این دبیرستان روز پنج شنبه هفته گذشته به دلیل همین حوادث مسمومیت تعطیل شده بود، اما امروز شنبه دوباره کلاس‌های درس در آن برقرار شده است، علت این حادثه در حال بررسی بوده و هنوز به صورت رسمی از سوی مسئولان اعلام نشده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار