تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱

علی اکبر بادامچیان درگذشت

علی اکبر بادامچیان از فعالان نهضت انقلاب اسلامی و یاران دیرین امام و رهبری دار فانی را وداع گفت.

علی اکبر بادامچیان درگذشت

اقتصاد۲۴- علی اکبر بادامچیان از فعالان نهضت انقلاب اسلامی و یاران دیرین امام و رهبری و از خیرین و تلاشگران اقتصاد اسلامی دعوت حق را لبیک گفت.

مراسم تشییع وی ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ از مقابل مسجد الرضا (ع) واقع در میدان شهدا، خیابان عظیم زادگان برگزار خواهد شد.

علی اکبر بادامچیان درگذشت

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پیام تسلیت خود نوشت: درگذشت یار دیرین ‌امام و رهبری و از پیشگامان نهضت انقلاب اسلامی، مرحوم حاج علی‌اکبر بادامچیان، موجب تأسف و تألم گردید. ایشان به‌عنوان عضو فعال مؤتلفهٔ اسلامی تلاش چشمگیری در صحنه‌های مبارزه داشت و بعد از پیروزی انقلاب نیز در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و امور خیریه مشغول خدمت به نظام و کشور بود. اینجانب ضمن عرض تسلیت درگذشت ایشان به هم‌رزمان، دوستان و خانوادهٔ گران‌قدر، به‌ویژه برادر بزرگوارشان آقای اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب مؤتلفهٔ اسلامی، برای این فقید سعید رحمت و علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامتی از درگاه پروردگار مسئلت دارم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار