تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

امیرعبداللهیان غرب را تهدید کرد

وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت که در‌های مذاکرات هسته‌ای برای همیشه باز نمی‌ماند.

امیرعبداللهیان

اقتصاد۲۴- «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه گفت که طرحی در پارلمان ایران مطرح شده که برای مذاکرات هسته‌ای سقفی تعیین شود و در‌های مذاکره برای همیشه باز نخواهد ماند.

وی که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «پادشاه سعودی از رئیس جمهور ایران برای سفر به عربستان سعودی دعوت کرده است و برای وی نیز دعوت مشابهی را ارسال خواهیم کرد».


بیشتر بخوانید: گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


وزیر امور خارجه ایران اضافه کرد: «ایران به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبند است».

امیرعبداللهیان گفت: «قطر همواره در مسیر صحیح حرکت می‌کند و در زمینه مبادله اسرا و توافق هسته‌ای به ایفای نقش پرداخته است».

منبع: فارس
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کرامت سلیمی
0
0
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
اصلا سلاح هسته ای مطلقا وجود ندارد که ایران بخواهد به دنبال ساخت ان باشد.

اگر چنین سلاحی وجود داشت شک نکنید که ایرانیها انقدر هوش و ذکاوت دارند که بتوانند ان را بسازند.

حتی امریکا هم به دروغ ادعا می کند که هزاران عدد از این سلاح را در اختیار دارد.

امریکا با کمک این دروغ 8 دهه ملتها را ترساند و به بردگی گرفت.

روسیه در حدود 8 دهه نقش ظاهری رقیب اتمی امریکا را بر عهده داشت. و وانمود می شد که روسیه یک ابرقدرت اتمیست تا عدم استفاده از چنین سلاحی در جنگها توجیه شود و بگویند جنگ هسته ای برنده ندارد.


نمی دانم دیگر چه جیزی باید رخ دهد تا رسانه ها متوجه شوند که سلاح هسته ای یک سلاح دروغین و خیالیست که فقط در داستانهای تخیلی وجود دارد.

13 ماه از جنگ اوکراین می گذرد و روسیه هیچ دست اوردی نداشته و در حد یک کشور افریقایی ظاهر شده و در گیر جنگ فرسایشی شده و دیگر وجهه یک ابرقدرت را ندارد. مگر روسیه نمی گفت که 24 ساعته اوکراین را اشغال می کند.

اگر سلاح هسته ای واقعا وجود داشت روسیه یک عدد از ان را به کار می برد تا ترس و وحشت از روسیه را به جهانیان القا کند.

به نطر می رسد روسیه به بن بست رسیده و چه بسا ولادیمیر پوتین دست به خودکشی بزند.

شکست یا حتی اتش بس در این جنگ برای پوتین حکم پایان حیاتش را دارد.

دلیل کش امدن مذاکرات برجام هم همین است که پایان برجام یعنی افشای دروغ بودن سلاح هسته ای.
گره برجام فقط حیثیت و ابروی ابرقدرتهاست .

برجام یک بازی کثیف سیاسیست و تا ابرقدرتها نخواهند خاتمه نخواهد یافت.
برجام بر اساس یک دروغ بزرگ استوار است. این دروغ بزرگ سلاح هسته ایست.

خاتمه برجام یعنی افشای دروغ بودن سلاح هسته ای.

در صورت فاش شدن دروغ سلاح هسته ای تمامی کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای دچار بحران شده و از درون فرو می پاشند.


برای همین مذاکرات برجام نباید به نتیجه برسد و باید مثل داستان دنباله دار ادامه یابد.
گره برجام حیثیت ابرقدرتها و کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ایست.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار