تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

انتقاد تند نماینده مجلس از شیوه رتبه بندی معلمان

سخنگوی کمیسیون آموزش با انتقاد تند از وزیر آموزش و پرورش گفت: واقعا از آقای نوری وزیر آموزش و پرورش و کادر اجرایی این وزارتخانه گلایه داریم.

رتبه بندی معلمان

اقتصاد۲۴- سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: اعضای این کمیسیون از نحوه رتبه‌بندی معلمان و محاسبه پرداختی‌های این طرح و نیز تاخیر در پرداخت حقوق فرهنگیان تا پیش از پایان سال گله‌مندی زیادی دارند، اما به طور جدی پیگیر این دو موضوع مهم در شروع کاری مجلس خواهند شد.

رضا حاجی پور در آمل، افزود: کمیسیون آموزش مجلس همه توان خود را گذاشته و نمایندگان مجلس هم انصافا مصوبات مطلوبی در حوزه حمایت از جامعه فرهنگیان داشته است.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش نه تنها هنوز نتوانسته رتبه‌بندی معلمان را به طور کامل اجرا کند بلکه در رابطه با نحوه پرداخت‌ها نیز عملکرد ضعیفی داشته و در نخستین جلسه کاری سال جدید وزیر آموزش و پرورش باید در این مورد پاسخگو نمایندگان مجلس باشد.


بیشتر بخوانید: اعتراض فرهنگیان به شیوه اجرای رتبه بندی معلمان


وی افزود: البته از سازمان برنامه و بودجه کشور نیز این انتظار وجود داشت که برای پرداخت منابع مالی رتبه بندی معلمان، مطابق اجرای طرح رتبه بندی حق وحقوق تعیین شده به موقع و کامل پرداختی‌ها را مدیریت می‌کرد.

حاجی پور با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید پاسخگوی این بی‌نظمی باشد، تصریح کرد: انتظار بود که در این شرایط نامطلوب اقتصادی باید این گونه از وضعیت معیشتی آن‌ها غفلت شود؟ معلمان باید به کجا پناه ببرند و چه کسی باید به داد آن‌ها برسد؟


منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
با سلام آقا جمع کنید این شعارهای انتخاباتی را دم انتخابات بازار گرمی می کنند و می خواهند برای انتخابات اسفندماه برای خودشون رأی جمع بکنند
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
بمیری ای بی عرضه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار