تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲

مدیر عامل ایرانی اوبر رسانه‌های دنیا را شگفت زده کرد +عکس

دارا خسروشاهی در طول چند ماه، بدون آنکه شناسایی شده و خودش را معرفی کند، در قالب راننده، ده‌ها مسافر را در شهر سانفرانسیسکو جابجا کرد.

مدیر عامل ایرانی اوبر
اقتصاد ۲۴، مدیرعامل ایرانی‌تبار شرکت اوبر اخیرا اعلام کرده که در طول پاندمی کووید ۱۹، چند ماهی را به‌صورت مخفی و تحت‌عنوان یک کمپین، در قالب راننده اوبر مشغول به کار شده تا تجربه رانندگان را شخصا لمس کند. البته این تجربه باعث شد تا او تک تک فرضیاتی که در ذهن داشت را دوباره مورد بررسی قرار دهد.

اوبر یک سرویس هم‌سفری آنلاین در آمریکاست که با نصب اپلیکیشن آن در تلفن‌های هوشمند، می‌توان تاکسی دربست گرفت و به‌طور خودکار، مسافران را با نزدیکترین راننده مرتبط کرده و موقعیت مسافر را به راننده می‌فرستد.

آقای خسروشاهی در طول چند ماه، بدون آنکه شناسایی شده و خودش را معرفی کند، در قالب راننده، ده‌ها مسافر را در شهر سانفرانسیسکو جابجا کرد.

او حالا در گفتگو با وال استریت ژورنال گفته: «فکر می‌کنم در این صنعت به‌طور کلی، تا حدودی رانندگان دست کم گرفته می‌شوند.» او از این تجربه که به‌عنوان یک راننده اوبر مسافران را جابجا می‌کرد، بهره برد تا تغییرات مهمی را در اپلیکیشن اوبر اعمال کند.


بیشتر بخوانید:  صحبت‌های جدید جورجینا درباره زندگی در عربستان


در طول مدتی که او به عنوان راننده اوبر مشغول فعالیت بود، به دلیل رد کردن درخواست برخی از مسافران و دریافت انعام از برخی از مشتریان از سوی اپلیکیشن تنبیه شد و در عین حال با چندین چالش دیگر نیز روبرو شد که به او کمک کرد تا مشکلاتی که راننده‌ها با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند را از نزدیک لمس و درک کند.

مدیر عامل ایرانی اوبر

خسروشاهی با به اشتراک گذاشتن تجربیاتش در طول آن دوره اعلام کرد که برای ثبت‌نام به‌عنوان راننده اوبر با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل رد کردن درخواست برخی ازمسافران، از سوی اپلیکیشن تنبیه شده و در عین حال یادآوری کرد که بی‌ادبی برخی از مسافران اوبر، برایش سخت و غیرقابل تحمل بوده.

کمپین آقای خسرو شاهی که پروژه بومرنگ نام داشت، باعث شد تا یکی از بزرگترین تغییرات در کسب و کار اوبر از زمان آغاز به کار آن‌ها در سال ۲۰۰۹ اعمال شود. این اتفاق در شرایطی رخ داد که مدیرعامل اوبر برای افزایش سود کمپانی از سوی سرمایه‌گذاران به شدت تحت فشار بود.

از سال ۲۰۲۱ و با بهبود شرایط اقتصادی، اوبر با کمبود نیروی کار مواجه شد. مسئولان کمپانی دریافتند که باید تلاش‌هایی فراتر از ارائه پیشنهاد پاداش، برای جذب راننده انجام دهند و در عین حال با تغییرات سختی که رانندگان طلب می‌کردند کنار آمدند و در نهایت مزد این تلاش‌ها را گرفتند.

این تغییرات باعث شد تا درآمد سهم کمپانی اوبر در سال ۲۰۲۲ بیش از دو برابر شده و اولین سود تعدیل شده تمام سال خود از زمان تاسیس به بعد را به ثبت برساند. طبق آنالیز انجام شده توسط شرکت تحقیقات بازار YipitData، حالا ۷۴% بازار شرکت‌های جابجایی مسافر آمریکا دراختیار اوبر است که این عدد در اوایل سال ۲۰۲۰، تنها ۶۲% بود.

خسروشاهی ادامه داد: «مجموعا تجربه خیلی بدی بود.»

او تجربه‌اش به‌عنوان راننده اوبر را با یک خودروی تسلای دست دوم آغاز کرد و با این خودرو، مسافران را در سطح شهر جابجا می‌کرد. بعد از اتمام این ماجراجویی بود که آقای خسروشاهی تغییرات متعددی را در کمپانی اعمال کرد و البته طبق گفته خودش هنوز مسیری طولانی پیش روست.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ادعای جدید گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

وضعیت هواشناسی امروز

اعلام نحوه فعالیت شعب بانک‌ها در شهر تهران

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عملیات شبانه نیروهای انتظامی و امنیتی در شهرری

دیدار عجیب فرمانده ارتش پاکستان با ترامپ!

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در تل‌آویو در پی خودزنی

فیلم/ پیام شبکه سه تلویزیون ایران به آمریکا

زنده‌ ماندن ۳ نفر از زیر آوار حمله به ساختمانی در تهران

بازداشت عامل احتکار بنزین در ملارد

فیلم/ محل اصابت یکی از موشک‌های ایران در اسرائیل

فیلم/ بوستر موشک ایرانی در دست فلسطینی‌ها

عکس/ توییت معنادار حساب رهبر انقلاب به زبان عربی

فیلم/ لحظه برخورد موشک ایرانی به مواضع نظامی اسرائیلی‌ها

عکس/ پیغام فوری سپاه برای‌ تخلیه یک منطقه

راهکار ترامپ برای توقف جنگ ایران و اسرائیل

عکس/ آتش‌سوزی عمدی در محوطه برج میلاد

شلیک موشک های فتاح به سمت حیفا و تل آویو

تصمیم توجه‌برانگیر سفارت آمریکا در اسرائیل

فیلم/ فرار خبرنگار فاکس نیوز هنگام هشدار موشکی

بریتانیا: ترامپ به دنبال اقدام نظامی علیه ایران نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ سایه سنگین جنگ بر بازار طلا

فیلم/ حمله اسرائیل و صداهای انفجار در تهران

وزیر دادگستری: مشکلی در روند تهیه کالا‌های اساسی نیست

فیلم/ خودزنی موشک رهگیر سامانه پدافندی اسرائیل

فیلم/ موشک‌های ایرانی بر فراز اراضی اشغالی

تمدید فرصت انجام تکالیف مالیاتی تا پایان مرداد

موج جدید موشک از ایران شلیک شد

سخنگوی پلیس: تعداد ۱۴ پهپاد اسرائیلی شناسایی و ساقط شد

صداوسیما: امشب منتظر یک شگفتی باشید

فیلم/ حضور مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت دلار پس از جنگ ایران و اسرائیل تا کجا بالا می‌رود؟

عکس/ پوستری که رسانه رهبر انقلاب لحظاتی پیش منتشر کرد

نیویورک تایمز: در صورت همراهی واشنگتن، ایران تنگه هرمز را می بندد

فیلم/ توقیف محموله عملیاتی ایادی رژیم صهیونیستی در تهران

ترامپ تا دقایقی دیگر سخن‌رانی خواهد کرد

عکس/ واکنش مهدی قایدی به حمله اسرائیل

بازار‌های مالی در گرداب نااطمینانی/ اولین واکنش در زمان بحران، افزایش قیمت‌ها و تمایل برای تبدیل دارایی‌ به ارز و طلا است

واشنگتن‌پست: سیستم دفاعی اسرائیل فرسوده شده است

سلیمی: پرونده NPT روی میز مجلس است

عکس/ انتقاد تند مجتبی جباری از شبکه ایران اینترنشنال

باشگاه استقلال به طور کامل تعطیل شد

نشست بی‌نتیجه در کاخ سفید

عکس/ تبریک تولد ساره بیات برای بهترین رفیقش

سپاه: پایگاه‌های هوایی اسرائیل را هدف قرار دادیم

عکس/ شهادت بازیکن هندبال در پی حملات اسرائیل

طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیر مجاز در دامغان