تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲

بایدن: قصد نامزدی در انتخابات ۲۰۲۴ را دارم

منابع خبری از قصد بایدن برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور خبر دادند.

بایدن

اقتصاد۲۴- شبکه سی‌ان‌ان اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در مراسم سالانه عید پاک کاخ سفید به ال روکر گفت که قصد دارد برای انتخابات مجدد در سال ۲۰۲۴ نامزد شود.

بایدن در کنار جیل بایدن، بانوی اول آمریکا در باره مشارکت مجدد در انتخابات گفت: «من قصد دارم، اما هنوز آماده اعلام آن نیستیم.»

اکسیوس امروز در گزارشی اعلام کرد که دولت جو بایدن قصد دارد صد‌ها نفر از اینفلوئنسر‌ها را در پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی، از جمله تیک تاک چین، برای حمایت از کمپین انتخاب مجدد او در رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۲۴ درگیر کند.

بر اساس این گزارش، بایدن در صورت انتخاب شدن به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان، به صد‌ها تأثیرگذار متکی باشد تا محبوبیت خود را در میان رای‌دهندگان جوان افزایش دهد و به طور موثر با کمپین رسانه‌های اجتماعی فعال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا مقابله کند. آکسیوس افزود، دولت بایدن به‌ویژه به حمایت از کاربران تیک تاک تکیه علی‌رغم بحث‌های فعلی در مورد ممنوعیت این برنامه در ایالات متحده به دلیل ارتباط ادعایی آن با دولت چین تکیه خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار