تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۲

امام جمعه قم: با افرادی که حجابشان با کشف حجاب تفاوتی ندارد هم باید برخورد شود

امام جمعه قم گفت: رسانه ملی هم باید به صورت جدی مراقبت کند زیرا گاهی برای برخی مناسبت ها با افرادی مصاحبه می کنند که نشان دادن خود آن شخص از منکرات است.

امام جمعه قم

اقتصاد۲۴- حجت الاسلام سیدمحمد سعیدی در دیدار سردار میرفیضی فرمانده انتظامی استان قم که ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با بیان اینکه در اجرای طرح عفاف و حجاب چند دستگاه موظف هستند، اظهار کرد: امر به حجاب و نهی از بد حجابی هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی تکلیف است بنابراین باید همراه تذکر و مواجهه با بدحجاب‌ها به دستگاه‌هایی که به وظایف خود عمل نمی‌کنند هم تذکر داده شود.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی باید نسبت به دستگاه‌هایی که به وظایف خود عمل نمی‌کنند مطالبه گر باشد، گفت: منکری که برخی از دستگاه‌ها به عنوان ترک فعل مرتکب می‌شوند از عمل فردی که ناهنجاری‌ها را مرتکب می‌شود بدتر است، زیرا گاهی خود این دستگاه‌ها عامل انتشار منکر و به زمین ماندن معروف هستند.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) با تأکید بر اینکه اگر دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند نوبت به پلیس نباید برسد، گفت: ما تا جایی که بتوانیم باید برخورد‌های نرم افزاری با مرتکبین ناهنجاری‌ها داشته باشیم و همانطور که دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم.

وی با بیان اینکه تا بشود باید در برخورد‌ها از اقدامات ایجابی استفاده شود، گفت: اقدامات ایجابی باید در جامعه تعریف شوند تا هنگامی که متولیان و متصدیان برای برخورد‌های ایجابی اقدام می‌کنند مردم توجیه باشند، زیرا برخی از افراد نمی‌دانند که عملشان خلاف قانون و شرع است.

سعیدی با تأکید بر اینکه باید با افرادی که حجابشان به گونه‌ای است که با کشف حجاب تفاوتی ندارد هم برخورد شود، گفت: رسانه ملی هم باید به صورت جدی مراقبت کند، زیرا گاهی برای برخی مناسبت‌ها با افرادی مصاحبه می‌کنند که نشان دادن خود آن شخص از منکرات است.

وی با بیان اینکه مردم فکر می‌کنند که آمدن به مراکز تفریحی فقط به خاطر آرامش خود آن‌ها است در حالی که این یک مسأله چند وجهی است، گفت: گاهی اوقات ما باید لذت بردن را برای متدینان ترویج کنیم تا لذت مورد تأیید شرع را به جامعه نشان دهند و بگویند که می‌شود لذت برد و در عین حال موازین شرعی را هم رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: امام جمعه قم: اگر ازدواج کنید و فقیر باشید خدا رزق شما را می‌دهد


نماینده مردم قم در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه برخی از جریان‌ها می‌خواهند که افراد مذهبی در برخی از مکان‌های تفریحی حضور پیدا نکنند، افزود: برنامه تلویزیونی محفل که در ماه مبارک رمضان پخش می‌شود یک برنامه قرآنی و مذهبی است که مردم از دیدنش لذت می‌برند و این نوع لذت‌ها باید ترویج شود.

وی با بیان اینکه تضعیف پلیس یک کار خلاف عقل است گفت: پلیس در جامعه پرچم و نماد امنیت، عزت و اقتدار در جامعه است تا بتواند به وظیفه عمل کند و مایه دلگرمی مردم باشد.

امام جمعه قم افزود: وقتی پلیس بداند که کاری که انجام می‌دهد وظیفه شرعی و قانونی او است شایعات فضای مجازی و برخورد دیگران نمی‌تواند چنین پلیس مقتدری را از کار بیندازد و او را نسبت به وظیفه اش بی تفاوت کند، زیرا پلیس مانند کوه و صخره است و این هجمه‌ها مانند موج هستند که توان مقاومت با کوه و صخره را ندارند و به محض برخورد با صخره بر می‌گردند، زیرا خداوند پشتیبان پلیس مؤمن مقتدر و عزتمند است.

در ابتدای این دیدار نیز سردار میرفیضی با توجه به اجرای طرح عفاف و حجاب از روز شنبه در استان قم توضیحاتی را پیرامون نحوه اجرای این طرح به آیت الله سعیدی ارائه کرد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پزشکیان: با تغییر همتی هیچ مشکلی حل نمی‌شود

تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی اضافه شد

قیمت کیوی در آستانه ۲۰۰ هزار تومان

واکنش دنیامالی به غیبت در انتخابات فدراسیون فوتبال

فیلم/شباهت برنامه تازه گلزار و یکی از سکانس‌های بازیگری‌اش

دیدار تخت‌روانچی با قرقاش در ابوظبی + عکس

قانون جدید فوتبال: وقت‌تلف‌کردن دروازه‌بان = کرنر برای حریف

جایزه عصر تراکنش به «سککوک» اهدا شد

فیلم/ تصاویر جالب از تجهیز پلیس راهور به پهپاد

پرسپولیس شاکی شد

عکس/ ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

اینفانتینو: ترامپ از من نخواست روسیه را به جام جهانی برگردانم

فیلم‌ها تا ساعت ۲ بامداد اکران می‌شود

فیلم/ طیب‌‌نیا از دولت رفته است؛ دولت فرمانده اقتصادی ندارد

این متهم معاملات خودرو به اعدام محکوم شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

خبر مهم وزیر صمت درباره روند توزیع کالابرگ

تاثیر دورهمی‌های خانوادگی بر آرامش روانی

عکس/ تحقیر و تمسخر زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی

فیلم/ ترور دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

قیمت جدید دام زنده امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

منیزیم در کدام مواد غذایی است؟

تشکر زلنسکی از ترامپ و آمریکا

فیلم/ توقیف کشتی اسرائیلی در تنگه هرمز توسط سپاه

فیلم/ کل کل علی فروتن و جناب‌خان سر دو لایه کردن توپ فوتبال

چگونه مادری شاداب‌ باشیم؟

خروج شرکت‌های بزرگ راهکاری برای کاهش بحران مسکن در تهران

فیلم/ آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از ساعت ۱۷ امروز

نمایی غمبار از گورستان ۱۲۵ ساله امامیه

بهترین شغل مرتبط با هوش مصنوعی در آینده چیست؟

اینفوگرافی/ ضعف مدیریتی دلیل اصلی خاموشی‌های اخیر

زشت‌ترین موبایل سال ۲۰۲۵ را بشناسید+ عکس

عکس/ نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت

قتل بی‌رحمانه همسر با گوشت کوب چوبی

معرفی خودرو ماکسیما نسل جدید نیسان سنترا یا آلتیما + عکس

تهرانی‌ها آماده یخبندان و سرمای شدید باشند

صفرتاصد پذیرش تحصیلی آلمان (✅ شرایط کارشناسی و ارشد ۲۰۲۵)

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

میشه بشه ادامه کودکی فرزندان محک...

عکس/ قابی دیده نشده از مهدی پاکدل در کنار بهنوش طباطبایی

جهش قیمت میم کوین‌ها پس از تنش ترامپ و زلنسکی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ اروپایی جمیله ۵۳ سال پیش با لباس رنگارنگ

ارزش سهام عدالت امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳+ جدول

داوران دیدار استقلال و النصر مشخص شد

نتیجه واگذاری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ استقراض بیشتر دولت است

ایران بناچار با تخفیف‌های بیشتری به چینی‌ها نفت فروخت

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه

تکرار اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه ترکیه در دوران پسااسد