تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

کار سخت محجبه ها در پیدا کردن لباس مناسب

بدپوششی و بی‌حجابی بسیار کم هزینه‌تر و با تنوع بسیار بیش‌تری امکان پذیر است! این یک تضاد در عملکرد و گفتار سیاست‌های کشور است که باید سریعا حل شود.

بد حجابی
اقتصاد۲۴- خلأ‌ها و ضعف‌هایی که در جامعه امروز ما برای معرفی پوشش اسلامی و حتی تولید البسه اسلامی وجود دارد، موجب قدرت‌نمایی و تاخت و تاز بیش از پیش فرهنگ و پوشش وارداتی غربی شده است. برای موفقیت در عرصه فرهنگی باید قدرتمند و جذاب ظاهر شد تا از یک مصرف‌کننده به تولیدکننده تبدیل شده و خود مولد باشیم نه مقلد که این مهم می‌تواند راهکاری برای جلوگیری از نفوذ فرهنگی باشد.

بی‌توجهی به بحث عفاف و حجاب از سوی دستگاه‌های متولی این امر و عدم برنامه‌ریزی صحیح در این زمینه به طور قطع آثار زیانبار بسیاری خواهد داشت که نتیجه آن انحطاط فرهنگی و ارزش‌های اخلاقی و سست شدن بنیان خانواده‌ها خواهد بود. مخاطبان خبرگزاری فارس پویشی را با عنوان تولید، واردات و توزیع لباس‌های بدحجاب ممنوع شوددر سامانه فارس من ثبت کرده اند.

ثبت کننده پویش «مهرداد دادخواه» از اصفهان، گفت: «وضعیت فروش لباس‌های مناسب به قدری بد شده است که یک خانم محجبه به سختی می‌تواند یک شلوار بلند و بدون پارگی، یک مانتوی جلو بسته و بلند و ... پیدا کند. بدپوششی و بی‌حجابی بسیار کم هزینه‌تر و با تنوع بسیار بیش‌تری امکان پذیر است! این یک تضاد در عملکرد و گفتار سیاست‌های کشور است که باید سریعا حل شود.


بیشتر بخوانید: جزئیاتی از طرح جدید مجلسی‌ها


برای مقابله با هر جرم یا ناهنجاری ابتدا باید ابزار انجام جرم را از بین برد. مثلا برای مقابله با اعتیاد قبل از اینکه به فکر درمان معتاد باشیم در مرز‌ها از ورود مواد مخدر جلوگیری می‌کنیم و برای مقابله با حمله‌های مسلحانه، ورود و خرید و فروش انواع سلاح را غیرقانونی می‌کنیم، ولی متاسفانه در مسئله پوشش، نه با تولید کننده کاری داریم نه با وارد کننده و فقط به مردم می‌گوییم این کار را انجام دهید و آن کار را انجام ندهید؛ تمام فشار در کف جامعه است.

مقابله با متخلف در این امر واجب و لازم است، ولی اول باید ابزار جرم را از سطح کشور پاک کرد. تولید، واردات و توزیع (فروش) هرگونه لباس کوتاه، شلوار‌های کوتاه، لباس‌های پاره، مانتو‌های بی‌دکمه و آستین کوتاه باید متوقف شود. برای فعالیت باید از تولیدکننده و وارد کننده شروع کرد. مغازه دار‌ها قشر ضعیف‌تری هستند تا اجرا شدن طرح کمتر آسیب ببینند؛ هنگامی که تولید و واردات به طور کامل ممنوع شد، بعد از یکی، دوماه توزیع و فروش درکلیه فروشگاه‌ها ممنوع شود. دراین خصوص قانون کاملأ شفاف عمل کند.»

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چالش‌های طرح بررسی محله‌ای خانوار‌ها برای تعیین میزان یارانه‌ها/ سال‌هاست کشور به شکل آزمون و خطا اداره می‌شود

ایران و آمریکا در آستانه توافقی شبیه برجام

صدور دستور معنادار آمریکا درباره ایران در شورای حکام

پیشنهاد کاخ سفید به ایران درباره برنامه هسته‌ای چه بود؟

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

ادعای جدید اسرائیل مبنی‌بر ترور برادر یحیی سنوار

فال قهوه روزانه یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

تقویت ناخن‌ها با سبزیجات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال روزانه امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

غذاهایی که زودتر پیرتان می‌کند

عکس دیده نشده از آنجلینا جولی ۳۹ سال پیش در مراسم اسکار

درمان نفخ با مصرف این گیاه دارویی

بررسی رژیم‌های دتاکس؛ حقیقت یا فریب؟

عکس/ ژست جالب سردار سلیمانی ۴۸ سال پیش در کنار برادرش با لباس شخصی

سبزیجاتی مفید برای کاهش کلسترول

مردم منتظر کاهش یا افزایش قیمت طلا نباشند و مبادلات خود را انجام دهند/ طلا و سکه در تقاطع مذاکرات و اونس جهانی

عکس/ چهره متفاوت الهام چرخنده در ۲۳ سالگی با لباس عروس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا پس از توافق چقدر می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ نوسانات قیمت دلار شدت می‌گیرد

عکس/ شاپور بختیار ۴۷ سال پیش در کنار محمدرضا پهلوی در جمع رسمی

عکس/ گریم سنگین رضا عطاران در فیلم صدام

ورود وزیر ورزش به حواشی فینال جام حذفی

فیلم/ حمله هوایی اسراییل به منازل مسکونی در شمال غزه

تمام زائران ایرانی به عربستان منتقل شدند

خورشید در کمین ماهواره‌های استارلینک

فیلم/ شرط عجیب برای ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

عکس/ تمرین بدنسازی کاپیتان استقلال با گرگ ایرانی

۲ کشته و ۸ مصدوم بر اثر نشتی گاز در پالایشگاه شیراز

فیلم/ روایت کاظم صدیقی از رفتار رئیسی با وی بعد از ماجرای باغ ازگل

فیلم/ رقص ربات در خیابان‌های مادرید با آهنگ کُردی

آزادی سید علیرضا بهشتی شیرازی، فعال سیاسی

توافق جدید ایران و آمریکا، نزدیک به مدل برجام است

عکس/ تصویری از صفحه موبایل دونالد ترامپ با عکسی از خودش

عکس/ استوری جنجالی برادر وحید امیری

کشف جسد دختربچه ۶ ساله در قرچک

پاسخ حماس به پیشنهاد آتش‌بس ویتکاف

بیانیه تهران در پاسخ به گزارش مدیرکل آژانس

پیشنهاد آمریکا رسید

سامانه جدید بارشی و موج هوای خنک در راه ایران