تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

وکیل جعفر پناهی: پناهی مهاجرت نکرده است

در پی لغو ممنوع الخروجی جعفر پناهی و تحویل گذرنامه به او پس از حدود ۱۴ سال و خروج او از کشور، شایعاتی مبنی بر مهاجرت وی از ایران منتشر شد.

جعفر پناهی

اقتصاد۲۴- منصور جهانی خبرنگار سینمایی از «صالح نیکبخت» وکیل جعفر پناهی در مورد این خبر پرسید که در پاسخ گفت: «من نمی‌دانم این افراد، با چه اهدفی دروغ پراکنی می‌کنند؛ سفر، حق همه شهروندان است و این حق، علیرغم ده‌ها دعوت‌نامه کاری و هنری که هر کدام می‌توانست برگی از افتخارات جامعه هنری کشور باشد، از چهارده سال پیش از آقای پناهی و مهمتر از آن از ایران و هنر کشور دریغ شده بود.

آقای پناهی همچنانکه از آثارش پیداست؛ عاشق و بلکه شیفته مردم و میهن خویش می‌باشد. آن‌چیزی که می‌توانم بگویم آن است که با آقای پناهی برای روز چهارشنبه هفته پیش‌رو، قرار ملاقات دارم و قرار است در دفتر کارم میزبان ایشان باشم.»

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار