تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

روایت رضا رشیدپور از گفت‌وگو با تتلو

رضا رشیدپور مجری و برنامه ساز تلویزیون روایتی از گفت‌وگو با امیرحسین مقصودلو مرور کرده و نوشته است: خلاصه اینکه، کنسرت کلید واژه‌ی حرف‌هایش بود. ویدیوی گفتگو را هم که ببینید خودتان متوجه شدت علاقه‌اش به اجرای زنده در برج میلاد می‌شوید.

رضا رشیدپور و تتلو

اقتصاد۲۴- رضا رشیدپور در کانال تلگرامی خود با مرور این گفتگو با تتلو نوشته است: چند روز صبر کردم و نتیجه نظرخواهی درباره پرداختن به حواشی گفتگو با امیر تتلو را در کانال می‌بینید. تا زمان نوشتن این چند خط، تعداد موافقان بیش از هشتاد درصد است.

به گمانم امیرحسین مقصودلو جزو کسانی‌ست که تصویرش پس از مهاجرت هیچ تشابهی به قبل از آن ندارد. این نکته در هر دو وجه فرم و محتوی غیر قابل انکار است.

من روانشناس و جامعه‌شناس نیستم، بنابراین نمی‌توانم تحلیل مهمی در باره‌ی چیستی و چرایی این دگرگونی ارائه کنم؛ بنابراین صرفا به مشاهدات خودم از حواشی یک گفتگوی چند ساعته با او اکتفا می‌کنم.

آن روز‌ها فروشگاه لباسی در شهرک غرب تهران داشت و دسترسی به او و گروهش برای هماهنگی و گفتگو کار سختی نبود. همان فروشگاهی که هر روز ده‌ها نفر از تتلیتی‌ها برای دیدنش صف می‌بستند و امیر تتلو می‌گفت که چیزی هم نمی‌خرند و فقط عکس می‌گیرند.

قرارمان ساعت شش عصر در استودیوی برنامه بود. در ترافیک سنگین اتوبان مدرس گیر کرده بودم. با دستیارم تماس گرفتم تا بپرسم که آیا آن‌ها رسیده‌اند یا نه. بله. آمده بودند. آن روز‌ها مدیر برنامه‌ای به نام اردشیر احمدی داشت. هم کارگردان کلیپ‌های او بود و هم هماهنگی‌های مربوط را انجام می‌داد. ظاهرا بعد‌ها با خانم جوان شطرنج باز ازدواج کرد و همین اواخر هم از کشور مهاجرت کردند.

علاوه بر جناب احمدی، دوستانی از یک هتل بسیار معروف در مشهد هم امیر تتلو را همراهی می‌کردند. در آن سال‌ها تتلو ترانه‌ای برای امام رضا (ع) خوانده بود.

با تاخیر رسیدم. عذرخواهی من را با کمال فروتنی پذیرفتند و گرم صحبت شدیم. تتلو بسیار شوخ طبع و حاضر جواب نشان می‌داد؛ و البته به طرز ملموسی تحت تاثیر همان جناب احمدی بود.

خیلی از هنرمندها، نسبت به حوزه شخصی مانند ازدواج و فرزند و … حساسیت نشان می‌دهند و توقع دارند که پرسشی در آن باره نشود. تتلو چنین خواسته‌ای نداشت.

در پاسخ به همکاران دفتر من، که ترانه «بذار تو حال خودم باشم» را معیار توقع از تتلو می‌دانستند، می‌گفت که «معیارتون غلطه». می‌گفت که تتلیتی بودن سن و سال ندارد و همین امروز مادربزرگ هفتاد ساله‌ای را دیده که با عشق، خودش را تتلیتی می‌دانست.

مدام تاکید می‌کرد که «من از هیچی به اینجا رسیدم» و با صراحت درباره‌ی زندگی فقیرانه و کارگری و … حرف می‌زد.

وارد استودیو که شدیم با خنده گفت که پیراهنم را با دکور شما «ست» کردم. به لباس من نگاهی انداخت و پرسید «چرا به من که رسید کت و شلوار پوشیدی؟!»؛ و ادامه داد که اگر سالن برج میلاد را به من بدهند، هزار بار پر و خالی می‌کنم و لباس رسمی هم می‌پوشم.

خلاصه اینکه، کنسرت کلید واژه‌ی حرف‌هایش بود. ویدیوی گفتگو را هم که ببینید خودتان متوجه شدت علاقه‌اش به اجرای زنده در برج میلاد می‌شوید.

دستیارم با کنجکاوی زیاد درباره‌ی کلیپ انرژی هسته‌ای روی ناو جنگی می‌پرسید و او با چند جمله‌ی ساده تاکید می‌کرد که «طرحمان را برداشتیم و بردیم اتاق فرمانده. اونم قبول کرد و ساختیم.». البته که آقای احمدی تلاش می‌کرد با گزاره‌های منطقی قضیه را قابل هضم‌تر کند.


بیشتر بخوانید: واکنش رضا رشیدپور به پلمپ رستوران و جواهرفروشی علی دایی


در تمام مدت گفتگو انرژی بسیار بالایی داشت و ارزیابی من این است که امیر حسین مقصودلویی که در استودیوی دید در شب روبه‌روی من نشست هوش هیجانی و آی‌کیوی بالایی دارد.

نگاه کنید. چقدر با اعتماد به نفس از کمیته امداد حرف می‌زند. ببینید که چگونه به سختی‌های زندگی‌اش بی‌پروا اشاره می‌کند و فکر کنید که اگر جای او بودید، در باره‌ی این بخش‌های دردناک از زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

راستش را بخواهید من هیچ وقت مخاطب آثار تتلو نبودم. به ویژه که این اواخر، فاصله دوری بین سلایق و علایق من و سبک زندگی او هست. اما کتمان نمی‌کنم که در آن گفتگوی چند ساعته، چیزی جز تواضع، هوشمندی و صمیمت از او ندیدم.

این را هم اضافه کنم که جناب تتلو و دوستانش درخواستی برای بازبینی مصاحبه و یا سانسور بخشی از آن قبل از انتشار نداشتند. همانطور هم که خودش می‌گفت، فیلم گفتگو با او رکورد دانلود در یک ساعت اول در آپارات را شکست.

پی‌نوشت: شاید برخی از ما، نسبت به آمار مخاطبان تتلو و تتلیتی‌ها و کنسرتهایش شگفت زده باشیم و آن را غیر قابل باور قلمداد کنیم. اصلا شاید من هم یکی از شما‌ها باشم.

اما باور کنید که در طول یک ساعتی که در پرواز، مشغول نوشتن این مطلب بودم، جوان تحصیلکرده و محترمی که یکی از مهمانداران هواپیما بود کنارم نشست و خودش را یک «ری‌استارتی» معرفی کرد. نیم ساعت باقی‌مانده تا مقصد را در باره عرفان ری‌استارتی با من حرف زد و تعداد «ری‌استارتی»‌ها را بیش از ده میلیون نفر دانست!

و من حقیقتا هنگ کرده بودم. کاری به صحت و سقم آمارش ندارم، اما کسی از تصمیم گیران فرهنگی مملکت از واقعیت گزنده در زیر پوست شهر خبر دارد یا آن‌ها هم مشغول آمار ساختن برای خوشایند همدیگر هستند؟!

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه مهم رئیس اتحادیه طلا و جواهر به مردم

فنلاند ایران را به جاسوسی متهم کرد

عکس/ دیدار سردار آزمون و همسرش با حاکم دوبی

فیلم/ نخستین واکنش قاسمیان درباره حج پس از ورود به ایران

نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد

جدایی یک پرسپولیسی پس از ۹ سال

قیمت ملک در تهران، پس از جنگ جهانی دوم

تمدید رسمی پرسپولیس با ۲ هافبک

رکورد گرما در ایران

یک خرس پارک پردیسان گم شد

فیلم/ واکنش احساسی سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی به اجرای جناب خان

واکنش ایران به خبر رویترز درباره پیام سعودی‌ها

رشد قیمت مسکن متوقف شد

احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران

فیلم/ اصطلاحات جالب مازندرانی از زبان جناب خان

عکس/ واکنش عجیب پرسپولیس به قهرمانی استقلال

افشای پیام محرمانه ملک سلمان به مقامات ایران

قوه قضاییه اعلام کرد: سریال سووشون توقیف شد

عکس/ بدنسازی سردار دورسون در جنوب ترکیه

هشدار به تهرانی‌ها برای شنبه و یک‌شنبه

قاسمیان: وقتش بود دست سعودی‌ها رو شود

اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران

جاده کندوان یکطرفه شد

اینفوگرافی/ مالیات انواع سیگار و دخانیات چقدر است؟

مصرف منیزیم برای بدن چه مزایایی دارد؟

با این روش ساده گرمازدگی را درمان کنید

اینفوگرافی/ میزان استفاده ایرانیان و دانشجویان از شبکه‌های اجتماعی

عکس/ دیدار شمس پهلوی با فوزیه ۷۵ سال پیش بعد طلاق با محمدرضا پهلوی

اینفوگرافی/ چطور از گرمازدگی در امان بمانیم؟

عکس/ استوری کنایه‌آمیز مازیار زارع به قهرمانی استقلال

شهریه مدارس غیردولتی در تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ چقدر است؟

جزییات واگذاری زمین رایگان به خانوار‌های دارای ۳ فرزند

عکس/ اشرف پهلوی و فوزیه ۸۶ سال پیش در فردوگاه قاهره

مبلغ یارانه نقدی دهک‌های مختلف در خرداد ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/ سخنرانی رهبر انقلاب با لباس نظامی در جبهه ۴۵ سال پیش

افغانستان با سیمان ایرانی آب را روی ایران سد می‌کند

عکس/ ژست عاشقانه سلنا گومز و جاستین بیبر ۱۴ سال پیش

عکس/ آخرین جلسه رسمی ترامپ و ایلان ماسک

اولین خروجی لیست استقلال مشخص شد + عکس

فیلم/ کنایه پیمان یوسفی به ماجرای تحصیلات علیرضا بیرانوند

عکس/ مایکل جکسون در کنار همسرش لیزا ماری ۳۰ سال پیش در فرانسه

فیلم/ اولتیماتوم پلیس به اراذل و اوباش در فضای مجازی

نتانیاهو در بیمارستان بستری شد

عکس/ مراسم تشییع برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره)

عکس/ عروسی دختر ناصرالدین شاه با داماد ۱۶ ساله در ۱۳۰ سال پیش

فیلم/ مشاهده گله مرال‌ها در جنگل‌های هیرکانی گیلان

اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی

فیلم/ اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره مذاکرات با ایران

افت ارزش دلار برای پنجمین ماه متوالی

عکس/ سردار سلیمانی در کنار احمد شاه مسعود ۳۵ سال پیش