تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

عکس جدید که همسر دوم شهاب حسینی از خودش منتشر کرد

ساناز ارجمند که از او به عنوان همسر ادعایی شهاب حسینی یاد می‌شود، تصویری از تغییر چهره و تیپ خود منتشر کرده است.

همسر دوم شهاب حسینی
اقتصاد۲۴- ساناز ارجمند که از او به عنوان همسر ادعایی شهاب حسینی یاد می‌شود، تصویری از تغییر چهره و تیپ خود منتشر کرده است.

یک سال قبل بود که برخی کانال‌های مجازی ادعا کردند که شهاب حسینی از پریچهر قنبری طلاق گرفته است.

بعد هم تصویری از شهاب حسینی به همراه ساناز ارجمند، عکاس پروژه همرفیق در یک مراسم رسمی سینمایی نشر دادند.

آن‌ها سپس مدعی شدند که این دو در سکوت خبری ازدواج کرده اند. ادعایی که هنوز از سوی شهاب حسینی تایید و یا تکذیب نشده است.

اکنون هم ساناز ارجمند تصویری جالب و جدید از خودش منتشر کرده که تغییر چهره قابل توجه و تغییر تیپ و ژست اس را نشان می‌دهد.

همسر دوم شهاب حسینی

 

منبع: وقت صبح

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲
زن اولش پریچهر خانم که اینقدر زیبا و خانم بود رو طلاق داده این ... گرفته؟!!!خاک بر سر بی لیاقتت
ناشناس
0
0
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
چقدر بده این
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار