تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
راه چاره خاموشی‌های اجباری چیست؟

صنایع همچنان نگران برق

نماینده سابق مجلس گفت: چند سالی است که مشکل ناترازی تولید و مصرف برق را داریم و بیشتر فشار نیز به صنایع وارد شده است.

صنایع همچنان نگران برق

اقتصاد۲۴- علی بختیار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره ناترازی تولید و مصرف برق در کشور اظهار داشت: چند سالی است که مشکل ناترازی تولید و مصرف برق را داریم و بیشتر فشار نیز به صنایع وارد شده به طوری که صنایع علاوه بر اینکه با رکود مواجهند با چالش جدیدی به نام کمبود برق نیز دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید برای قطعی و خاموشی‌های اجباری راهکاری اندیشیده شود، گفت: اگر بخواهیم عملیاتی بحث کنیم اینکه باید بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی را هرچه زودتر تامین مالی و تکمیل کرده و وارد مدار کنیم.
نماینده سابق مجلس تصریح کرد: در زمینه تجدیدپذیر‌ها هم سرمایه گذاری‌هایی انجام شد، ولی هرکدام مشکلاتی داشته‌اند، برخی در زمینه اتصال به شبکه دچار مشکل شدند، برخی به مشکلات تامین مالی برخوردند و برخی به دلیل غیر اقتصادی بودن این نیروگاه‌ها و نداشتن صرفه دچار مشکل شدند.

وی تاکید کرد: همه بخش‌های دولت باید برای حل این مشکلات کمک کنند. وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و وزارت صمت در کنار وزارت نیرو راهکار پیدا کنند و البته مهمترین راهکار بحث قیمت است، از سوی دیگر سازمان برنامه و بودجه نیز تخصیص‌های مناسبی در نظر بگیرد، راهکار سوم نیروگاه‌های کوچک و تولید پراکنده است. در شرایط پیک می‌توان از این نیروگاه‌های کوچک استفاده کرد و به شبکه متصل شوند حتی برای دوران بعد از پیک هم به شبکه متصل و برق بفروشند و این به نفع کشور است.
بختیار خاطرنشان کرد: احداث و تولید برق خودتامین توسط صنایع نیز ازدیگر راهکارهاست که اکنون نیز در دستور کار قرار گرفته و باید با جدیت بیشتر و در سطح گسترده‌تری در دستور کار قرار گیرد.
وی مدیریت مصرف و جلوگیری از تلفات و همچنین جایگزین گردن نیروگاه‌های با راندمان بالا با اولویت نیروگاه‌های کوچک و تولیدپراکنده و همچنین جدیت بیشتر در تولید برق تجدیدپذیر را ازدیگر راهکار‌ها برای عبور از چالش ناترازی برق برشمرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار