تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

اردوغان خواستار عضویت کامل ترکیه در اتحادیه‌اروپا شد

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، خواستار عضویت کامل آنکارا در این اتحادیه‌ شد.

اردوغان

اقتصاد۲۴- به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و اورزلا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا تلفنی گفتگو کردند.

بر اساسی اعلام این رسانه، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در این گفتگوی تلفنی انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس جمهور ترکیه را به وی تبریک گفت.

اردوغان نیز در گفتگوی تلفنی با اورزلا فون در لاین، تقویت روابط میان آنکارا و بروکسل را راه حل مبارزه با بسیاری از تهدیدات منطقه‌ای عنوان کرد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین رویکرد عادلانه اتحادیه اروپا و حمایت از عضویت کامل ترکیه در این اتحادیه را موجب گشایش افق‌های جدیدی در روابط میان ترکیه و اتحادیه اروپا دانست.


بیشتر بخوانید:  تأثیری که پیروزی اردوغان بر معادلات منطقه می گذارد


اعضای شورای وزیران اتحادیه اروپا ۷ آذر ماه سال ۱۴۰۰ در نشست خود با اجماع آرا به این توافق رسیدند که مذاکرات عضویت این کشور در این اتحادیه همچنان مسدود بماند چرا که ترکیه به معیار‌ها و اولویت‌های اروپا پایبند نیست.

شورای امور عمومی این اتحادیه در بیانیه‌ای در همین رابطه گفته بود: این شورا با تأسف یادآوری می‌کند که ترکیه به دور شدن بیشتر از اتحادیه اروپا ادامه می‌دهد. بنابراین، مذاکرات الحاق ترکیه (به این اتحادیه) عملاً به بن بست رسیده است و نمی‌توان فصل دیگری را برای باز یا بسته شدن آن در نظر گرفت.

روابط ترکیه و اتحادیه اروپا با اختلاف بر سر چندین موضوع از جمله تنش در مدیترانه شرقی، نقش ترکیه در سوریه، بحران مهاجران و بن بست در روند الحاق ترکیه به این بلوک تعیین می‌شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار