تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۱ تير ۱۴۰۲

اقدام ویژه بعد از اتفاق خبرساز در آلبانی

اقداماتی از طریق دستگاه‌های داخلی برای صدور حکم مقتضی علیه افرادی که در کشور مرتکب جنایت شدند، صورت گرفته است.

اقدام ویژه بعد از اتفاق خبرساز در آلبانی

اقتصاد۲۴ - یک‌روز پس از نقره‌داغ شدن گروهک منافقین در فرانسه و آلبانی حالا خبر‌ها از تلاش‌های ایران برای بازگرداندن اعضا و مسئولان این گروهک به کشورمان و محاکمه آن‌ها حکایت دارند.

محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهور دیروز و در حاشیه جلسه هیأت دولت در این زمینه گفت: اقداماتی از طریق دستگاه‌های داخلی برای صدور حکم مقتضی علیه افرادی که در کشور مرتکب جنایت شدند، صورت گرفته است. متولی این موضوع وزارت اطلاعات بوده، اما متولی اصلی آن قوه‌قضاییه است که حکم علیه این افراد را صادر کند. سپس ما به همراه وزارت امور خارجه برای اجرای آن اقدام می‌کنیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار