تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

قدردانی داریوش ارجمند از رئیس جمهور

داریوش ارجمند، بازیگر ۷۸ ساله سینما و تلویزیون، چندی پیش برخلاف آنچه از گفته‌های همیشگی اش انتظار می‌رفت در مراسم تجلیل از هنرمندان متولد تیر و مرداد، از محقق نشدن وعده‌ی ابراهیم رئیسی در پرداخت ۲۰ میلیارد تومان به هنرمندان پیشکسوت انتقاد کرد.

داریوش ارجمند
اقتصاد۲۴- اما ارجمند در مصاحبه اخیرش ضمن دلجویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابت اعتراض قبلی خود گفت: «بر خلاف همه بوق و کرنا و تبلیغات خارجی، فعلا به برکت وجود آقای رئیسی در خاورمیانه تک و بزرگ هستیم».

مرد است و قولش

داریوش ارجمند در مراسم تجلیل از هنرمندان متولد تیر و مرداد گفت: حاشیه‌هایی که اخیرا در فضای مزاجی نسبت به مؤسسه هنرمندان پیشکسوت رخ داده است را فراموش کنید. من به این فضا می‌گویم مزاجی و نه مجازی چراکه حرف‌هایشان از روی مزاج است. این مؤسسه فارغ از همه فضاسازی‌هایی که نسبت به آن وجود دارد کار خودش را انجام می‌دهد و جلو می‌رود چه کسانی قبولش داشته باشند و چه نداشته باشند و از دورترین نقاط ایران از خاش گرفته هنرمندان را حمایت می‌کند.

ارجمند در ادامه با گلایه از عدم تحقق بودجه‌ای که قرار بود به مؤسسه هنرمندان پیشکسوت تعلق گیرد گفت: مرد است و قولش. قرآن می‌گوید به عهد خود وفا کنید، اما ۱۵ ماه پیش آقای رئیسی قولی به یکی از همکاران ما دادند که هنوز خبری از آن نیست.

وی تأکید کرد: آقای رئیسی یک شاهی از ۲۰ میلیاردی که شما قولش را داده‌اید به ما نرسیده است. به قول خود وفا کنید که مؤسسه هنرمندان پیشکسوت بتواند نفس بکشد.

این هنرمند ادامه داد: آقای رئیسی امروز که دیگر عضو شانگ‌های هم شدیم پس پول ما را که قولش را داده‌اید بدهید.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه هنرمندان پیشکسوت با اشاره به حمایت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت از هنرمندان پیشکسوت میراث فرهنگی گفت: آقای ضرغامی ما از هنرمندان وزارت متبوع شما حمایت می‌کنیم، اما شما برای مؤسسه هنرمندان پیشکسوت چه کردید؟ میراث فرهنگی ما دست شماست و میراث فرهنگی انسانی که از همه میراث‌های دیگر مهمتر است در این مؤسسه هستند. فکری به حال ایشان کنید.


بیشتر بخوانید: جدایی بهاره رهنما از سینما چه زمانی اتفاق افتاد؟


رئیس هیئت مدیره مؤسسه هنرمندان پیشکسوت در ادامه مسئولان و رسانه‌ها را به شفاف سازی دعوت کرد.

من در حالتی خاص گله کردم!

داریوش ارجمند در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، اظهار داشت: ما به دنیا آمده‌ایم که با همدیگر در تعامل داشته باشیم و با هم جهان را پیش ببریم. ایران این روز‌ها در چند قرارداد جهانی و منطقه‌ای شریک است که این فعالیت‌ها مهم و از برکت وجود آقای رئیسی این سید بزرگوار است. خداوند حفظش کند.

این هنرمند پیشکسوت درباره گلایه‌مندی چندی پیش خود از رئیس جمهوری توضیح داد: من در یک حالت خاصی گله‌ای از آقای رئیس جمهور کردم و فکر می‌کنم آقای وزیر (محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) یک ذره‌ای از من ناراحت شدند البته از من هیچ وقت ناراحت نمی‌شوند، ولی گفتند که «من توقع نداشتم این جوری بگویید.» من هم گفتم وقتی در موسسه هنرمندان پیشکسوت، هیچ کاره بودم همه از من توقع داشتند و من انجام می‌دادم، تا کوه قاف هم دنبال کار‌های موسسه می‌رفتم، حالا که رئیس موسسه هستم نگاه دیگری به من دارند.

ارجمند افزود: واقعا هنرمندان پیشکسوت توقعاتشان عجیب و غریب نیست و پیگیر وعده‌های داده شده هستند و نگرانند که نکند این وعده‌ها محقق نشود.

وی اظهار داشت: از همان روزی که آقای عنایت بخشی در دیدار با رئیس جمهور درخواستی را مطرح کردند در ذهنم بود که گفتند ۲۰ میلیارد می‌دهیم، نگران نباشید. چون می‌دانستم که رئیس جمهوری به وعده‌اش عمل می‌کند پیگیر شدم.

وزیر گفت نگران نباشید ۲۰ میلیارد را می‌دهیم

این پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه وزیر محترم فرهنگ گفت نگران نباشید این پول پرداخت می‌شود، افزود: رئیس جمهوری و وزیر فرهنگ به ما محبت دارند. این‌ها در سفر‌های که برای پیشکسوتان تدارک می‌بینند و هدایایی که به آن‌ها می‌دهند همواره به ما لطف داشتند.

بدون دستمزد و افتخاری برای خانم شاه‌حسینی بازی می‌کنم

ارجمند همچنین در چارچوب حمایت از هنرمندان پیشکسوت به انسیه شاه‌حسینی اشاره کرد و افزود: خانم شاه‌حسینی تنها زنی است که خیلی جدی فیلم انقلاب و جنگ می‌سازد. اکنون سناریوی فوق‌العاده دارد که در آن یک یا دو شخصیت مرد هم وجود دارد. به خانم شاه‌حسینی گفتم اگر مردی در سریالت داشتی که به من بخورد افتخاری و بدون دستمزد برایت بازی می‌کنم.

اگر اشکالی هست در آدم‌های سینماست

این پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر همچنین درباره ارج و قربی که سینما برای پیشکسوتان قائل نمی‌شود، گفت: سینما مفهومی کلی است. سینما یعنی من و هنرمندانی که در آن فعالیت می‌کنند. سینما یک مفهوم است، کسی نیست که برویم و یقه‌اش را بگیریم. سینما یعنی همه بازیگران و همه کسانی که فیلم می‌سازند. سینما یعنی همه این‌ها. اگر اشکالی هست در این آدم‌هاست؛ بنابراین ما باید خودمان را اصلاح کنیم تا سینما اصلاح شود.

واکنش‌ها به تغییر موضع داریوش ارجمند

برترین‌ها در مطلبی با عنوان «آقای داریوش ارجمند، والا که ما به جای شما خجالت کشیدیم»، در انتقاد به صحبت‌های این بازیگر نوشت: داریوش ارجمند بازیگر با سابقه‌ای است که آثار معروفی را در کارنامه خود دارد از سریال امام علی گرفته تا ناخدا خورشید و سگ کشی که معروف‌ترین آثار اوست، اما در طی سال‌های اخیر که کم کار شده به واسطه مصاحبه‌های خود معرف شده؛ مصاحبه‌هایی که گا‌ها با واکنش‌هایی از سوی مردم مواجه شده است.

در ماجرای پیش آمده امری که برای این بازیگر عجیب به نظر می‌رسید، انتقاد او از دولت رئیسی در جهت منافع خویش بود. این در حالی است که کشور ما مسائلی به غیر از منافع شخصی برای اعتراض به رئیس جمهور دارد از مشکلات اقتصادی مردم گرفته تا کار و مسکن و اخیرا هم بی‌آبی…

برترین‌ها در ادامه می‌نویسد: البته با نگاهی دقیق‌تر باتوجه به مصاحبه‌های قبلی از داریوش ارجمند که در این یکی دو سال اخیر پخش شده، انتظار چنین اقدامی از سوی این بازیگر خیلی هم غیرقابل پیش‌بینی نبوده، او در جریان مصاحبه‌ای درباره زنان وزنه بردار انجام داد، پیش‌تر دل بسیاری از طرفداران خود را مکدر کرده بود، امروز هم اعتراض او براساس منافع ۲۰ میلیادری خودش مهر محکمی بر این ماجراست که بر اعتبار خودش چوب حراج گذاشته است.

چیزی که بدیهی است مردم به واسطه شبکه‌های اجتماعی تکلیف خود را با این هنرمندان به خوبی مشخص می‌کنند و این روز‌ها نیت و اعمال افراد به واسطه فضای خبری به خوبی شفاف‌سازی می‌شود، مردم بیش‌تر از هر وقتی از منافع شخصی افراد در پشت تریبون رسانه آگاهی دارند، پس بدون شعور به توهین مردم و بدون فریب فقط از منافعتان بگویید!

مینا پرویزی خبرنگار برترین‌ها در این مطلب می‌نویسد: به برکت وجود آقای رئیسی در خاورمیانه تک هستیم! برای این جمله چه سند مشخصی دارید جناب ارجمند؟ یکی از دیالوگ‌های به یاد ماندنی از شما این جمله است: «وقتی به کسی تعهد داری توی همه چیز مسئول شی. تو اشکش مسئولشی، تو غمش مسئولشی، تو تنهاییش مسئولشی. اگه یادت بره این تعهد، دنیا یادت میاره. بدجوری ام یادت میاره.»

حالا آقای ارجمند شما به عنوان یک هنرمند برای مردم هم‌درد، غمخوار و مسئول هستی؟

در ادامه این سایت نظرات کاربران شبکه‌های اجتماعی را در خصوص حرف‌های اخیر داریوش ارجمند که برخی مثبت و برخی منفی بودند را مرور کرد:

کاربری نوشته است: «خانواده ارجمند کلاً توی افراط و تفریطن. داریوش ارجمند اونطوری، برزو شون هم اینطوری.»

رضا نوشته: «آقای داریوش ارجمند دست بردارید، بعد بیندیشید، البته کار دشواری است بعد نشخوار کنید. از رده خارج شده‌اید نکوشید به چشم بیایید. کدام تک و بزرگی؟!»

علی نوشته: «اون زمانی که هنوز حرف زدن بلد نبودی داریوش ارجمند تو تلویزیون و سینما بود! اینقدر وقیح شدین که برای حمایت از یک شخص، فرد دیگری رو تخریب کنید. البته من حواسم نبود این ذات کثیف امثال شماست»

حسن بنان عنوان کرده: «دیدین بالاخره ثابت شد بازیگر بهتر از مهران رجبی هم داریم.»

علی فرخی: «خداروشکر مشکل واریزی داریوش ارجمند حل شد.»

زهره فراهانی نوشته: «داریوش ارجمند گفته: به برکت وجود آقای رئیسی در خاورمیانه تک هستیم

پ ن: اثرات فرا بازنشستگی ..؟!»

اهورا نوشته: «عاقبت بخیر شدن بزرگترین دعای منه، نمی‌خوام در پیری به روزگار داریوش ارجمند مبتلا شم.»

محسن نوشته: «واقعا مالک اشتری برازنده شماست جناب آقای داریوش ارجمند…انشاالله خداوند شما و امثال شمایی که قلبشون واسه این سرزمین و مردمش میتپه رو حفظ کنه.»

سید بلوچ عنوان کرده: «سلبریتی فقط داریوش ارجمند؛ مثل همیشه قدرشناس، وطن پرست، انقلابی که هیچ بادی نتوانسته این کوه غیرت رو بلرزونه! چه در بازیگری و چه در واقعیت یکه نداره؛ من به عنوان یه بلوچ از ته دل دوستت دارم و بهت افتخار میکنم. دمت گرم و سرت سلامت شیرمرد ایران».

منبع: روزیاتو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۲
این بابا توی صنف به بی... ، خالی کردن زیر پای دیگران و ... و پاچه خاری معروفه.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

عکس/ چهره دیده نشده از فوزیه و آخرین پادشاه مصر ۶۰ سال پیش در مراسم تشییع ملک فاروق

صحنه‌های تکان دهنده از سومین روز انفجار بندر شهید رجایی

عکس/ ملاقات صمیمی و دوستانه الهام علی اف و پزشکیان کنار دریا

عکس/ واکنش تند مونا مهرجویی به انتشار تصاویر جانباختگان بندرعباس

عکس/ آسمان مشهد در وسط روز سیاه شد

عکس/ ظاهر متفاوت صیاد شیرازی ۴۴ سال پیش در حال نماز خواندن کنار هلی کوپتر

عکس کمیاب از دکتر شریعتی ۷۴ سال پیش در کنار علمای مشهد با لباس رسمی

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/دیه جانباختگان و مجروحان را پرداخت می‌کنیم

آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس

حکم قاتل کودک چهار ساله صادر شد

باور‌های نادرست و خطرناک درباره فشار خون

عکس/ نمایی چشم نواز از حرم حضرت معصومه در قم و دوران قاجار

عکس/ جنیفر لوپز با حجاب شد

عکس/ دیدار صمیمی هاشمی رفسنجانی ۲۸ سال پیش با ملک فهد، پادشاه عربستان

نمونه‌گیری از ۱۹ پیکر ناشناس انفجار بندر رجایی

شرایط پاک شدن سوءپیشینه چیست؟

عکس/ چهره اخموی هیتلر ۱۰۰ سال پیش در کنار خواهر ناتنی اش

عکس/ استایل دیده نشده از دکتر شریعتی ۶۷ سال پیش در کنار همکلاسی‌هایش

اینفوگرافی/ چه کالاهایی در بندر شهید رجایی سوختند؟

تپش قلب چه زمانی خطرناک است؟

عکس/ چهره متفاوت غلامحسین محسنی اژه‌ای ۶۴ سال پیش در دوران نوجوانی

کارگران قربانیان اصلیِ حادثه انفجار بندر رجایی/ وقتی اسماعیل در غبار بندر گم شد

طوفان شدید در راه تهران

هر آنچه باید از قرص امگا ۳ دانست/ فواید این مکمل برای قلب و مغز

عکس/ آغوش عاشقانه حاج قاسم سلیمانی برای پدرش

اینفوگرافی/ این کشور‌ها حادثه انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت نگفتند

عکس/ لحظه تاج گذاری عبدالله، اولین پادشاه اردن ۱۱۲ سال پیش در یک مراسم خاص

هشدار جدی در مورد شیوع تب دنگی در ایران

فیلم/ معادل فارسی کلمه پین مشخص شد

عکس/ سقوط دیش‌های استارلینک در طوفان تهران

جزئیات قتل فجیع پدر تهرانی در حمام با ضربه چکش

عکس/ همدردی الکس خواننده معروف با قربانیان حادثه بندرعباس

فیلم/ شروع طوفان شدید از دید هواپیما در آسمان تهران

عکس/ شکل و شمایل درویش‌ها ۱۳۰ سال پیش با کشکول و چماق و مو‌های عجیب

عکس/ ظاهر دیده نشده از محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی ۵۱ سال پیش با لباس سنتی

انتقاد کارشناس بازار سرمایه در نامه سرگشاده به رئیس سازمان بورس

عکس/ دیدار سلطان عمان و همسرش با ملکه الیزابت دوم با لباس‌های رسمی

فیلم/ ادعای عضو شورای شهر درباره غیرت خداداد عزیزی برای تبریز

مشخصات هلیکوپتر یوروکوپتر تایگر EC۶۶۵ ساخت فرانسه

عکس/ ژست آرنولد ۴۸ سال پیش در حال بازی کردن با یک شیر

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

عکس/ چهره بانمک بروسلی ۸۵ سال پیش در کنار پدر و مادرش با کلاه خاص

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

رونمایی از مادر سیزدهمین فرزند ایلان ماسک + عکس

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ هشدار؛ از پلیس کارت شناسایی معتبر بخواهید

تصویر رسمی گوشی گلکسی S25 اج لو رفت + عکس

عکس/ واکنش جنجالی نیوشا ضیغمی برای همدردی با مردم بندرعباس

فیلم/ ایران ایر چگونه زمین‌گیر شد

تصمیم جدید دولت درباره تقسیم تهران

عکس کمیاب از پسر میلیونر ایتالیایی ۴۴ سال پیش در نماز جمعه تهران پشت سر رهبری

عکس/ نمایی دیده نشده و خاص از ۹۴ سال پیش محله فرمانیه تهران

رمز ارز ترامپ به پرواز درآمد

فیلم/ روز پرترافیک غرفه هلدینگ خلیج فارس در ایران اکسپو ۲۰۲۵

شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم قهرمان