تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲

رادان: اگر کسی به ماموری تعرض کرد، کمترین کار گذشتن از جنازه‌اش است

فرمانده کل انتظامی کشور در زاهدان گفت: کسی جرات کرد در هر نقطه‌ای از کشور به ماموری تعرض کند کمترین کار گذشتن از جنازه‌اش است .

جرم تعرض به مامور از زبان رادان

اقتصاد۲۴-سردار "احمد رضا رادان" در جمع  فرماندهان و کارکنان انتظامی و مرزبانی استان سیستان و بلوچستان ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید خدمت غیورمردان امنیت و مرزبانان بیان داشت: خوشحال هستم توفیق نصیب شد تا امروز در جمع شما خوبان باشم در جمع کسانی که روزگاری در بین شان خدمت کردم و در همه نقاط این استان پهناور از شهر و روستا و مرز با هم خاطره داریم .

وی ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و شهادت غیور مردان راه امنیت در استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در ایام محرم هستیم و نگاه به این ایام می تواند نگاه ما را به مسیر و طریقت  هموار و آسان کند سفر امام حسین (ع) از مکه تا کربلا گرچه کوتاه اما یک سفر از جنس عبادی و برای انجام یک تکلیف الهی بود در چهل منزلی که اباعبدالله الحسین قرار می گیرند چهل حدیث مفصل راه و طریقت است.

سردار رادان در ادامه تصریح کرد:عاشورا همیشه زنده است و امیدواریم در کنار شور حسینی شعور حسینی نیز باشد و همانطور که اگرسینه زنی نباشد حس نیست در کنار این شور حتما باید شعور حسینی باشد که به سینه می زنیم به معنی اینکه سینه خود را در مقابل همه خصم دشمن سپر می کنیم  و باید هوشیار باشیم تصور نکنیم کسانی که در برابر امام حسین (ع) ایستاده بودند گبر و کافر بودند که برخی از آنها به جز پیشانی، زانویشان نیز در نماز و عبادت پینه بسته بود اما شعور دینی نداشتند و نتوانستند ولی شان را بشناسند و حق را از باطل تشخیص دهند.  

وی ادامه داد: برای تشخیص بزنگاه یک خط وجود دارد آنهم ولایت است از مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تا اکنون اگه در مسیر و خط ولایت بودیم راه و طریق درست را طی کردیم و این یک نعمت برای ما است .

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تا حق و باطل است رویارویی بین این دو وجود دارد چون حق هست و باطل و ظالم و مظلوم و تا این رویاروی است شهادت و مجروحیت و جانبازی و اسارت نیز وجود دارد و دراین جدال ظفر و پیروزی و شکست هم هست در لشکر حق هم که باشیم باید بر اساس قاعده و قانون پیش رویم .

این مقام عالی انتظامی تاکید کرد: نکته مهم اینکه ما در مسیری که قرار گرفته ایم هیچ عقب نشینی نداریم محکم و استوار مردانه قدم گذاشته ایم و تا آخر با عهد و پیمانی که با خدا و امام و ولایت، شهدا و مردم بسته ایم تا پای جان ایستاده ایم .

سردار رادان در ادامه به ایستادگی مقتدرانه پلیس در برابر مخلان نظم و امنیت اشاره کرد و خاطر نشان کرد:البته که رعایت حقوق مردم یک تکلیف است و باید سرلوحه کار ما باشد اما کسانی که بخواهند به هر طریقی از مامور پلیس عبور کنند شک نداشته باشند به حکم قانون از آنان عبور خواهیم کرد قرار نیست مامور پلیس جای درگیر شود و سینه اش بشود هدف گلوله تا بتواند شرور و اربده کشی را دستگیر کند کسی جرات کرد در هر نقطه ای از کشور به ماموری تعرض کند کمترین کار گذشتن از جنازه اش است .

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان به حادثه کلانتری 16 زاهدان اشاره کرد و گفت: این حادثه برای ما افتخار آفرین شد کلانتری که در حال ارائه خدمات انتظامی و قضایی به مردم بود کسانی جرات کردند از دیوار کلانتری عبور کردند دیگر نتوانستند از کلانتری خارج شوند و دو خط قرمز برای پلیس وجود دارد اول اینکه کسانی بخواهند از دیوار قانون عبور کند از آنها عبور می کنیم و کسی که بخواهد از مامور قانون عبور کند به حکم قانون از او هم عبور می کنیم و پلیس در این مقوله باید هوشیار و دقیق باشد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اینفوگرافی/ قرارداد‌های LNG شرکت نفت ابوظبی

«پ. ک. ک» اعلام آتش بس کرد

سرنوشت شوم سیندرلا در خیابان‌های مشهد

امضای قرارداد معدنی میان آمریکا و اوکراین لغو شد

عکس/ حضور روحانی در مراسم ختم مادر حسام الدین آشنا

تعیین تکلیف وضعیت تعطیلی تهران در روز یکشنبه ۱۲ اسفند

عکس/ ژست ناصرالدین شاه با شمشیر ۱۳۷ سال پیش در حال سوارکاری

عکس/ توییت سه سال پیش حساب رهبر انقلاب در ماجرای اوکراین

جزییات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور یکشنبه ۱۲ اسفند

فیلم/ دشمنی با آمریکا خطرناک است

فیلم/ برخورد گرم مریلا زارعی با هواداران در مشهد

چرا انبوه‌سازان کارگر غیرقانونی را ترجیح می‌دهند؟

عکس/ واکنش محسن برهانی به بازداشت هیوا سیفی زاده

فیلم/ ۲۵۶ هزار میلیارد تومان وام برای مدیران بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

سومین دوره مسابقات ستارگان باریستا با درخشش بهترین‌ها به پایان رسید

شرکت سیمان سبزوار ؛ پول‌هایی که دود می‌شود و سنگ‌هایی که نمی‌آید!/ سرمایه‌هایی که به ثمن بخس هدر می‌شود

فیلم/ امیر عابدینی: من در این مجمع غریب بودم

معرفی خودرو پونتیاک جی تی او جاج؛ گنج گرانبها دهه ۷۰ + عکس

مهدی تاج بار دیگر رئیس فدراسیون فوتبال شد

فیلم/ روبوسی تاج و عابدینی پس از پایان رأی‌گیری

فرق آیفون ۱۵ و ۱۶ چیست؟

عکس/ رامبد جوان و دخترش نوردخت در یک مراسم ادبی

عکس/ جان باختن ۶ کوهنورد مفقود شده بانه‌ای

بازدید دکتر بهشتی‌نژاد از محل برگزاری دومین مرحله مسابقه علمی سرآمدان بیمه سرمد در تهران

فیلم/ آواز سوزناک آرمان امیدی قبل از ترخیص از بیمارستان

عکس/ ورودی بازار کفاش‌های سبزه‌میدان ۱۲۰ سال پیش و دوره قاجار دوره قاجار

ویزای کریستیانو رونالدو برای ایران صادر شد

امکان افزایش ۵۰ درصدی کرایه تاکسی در سال ۱۴۰۴

عکس/ دورنمای دارالخلافه تهران ۱۳۰ سال پیش از فراز شمس العماره

تفاوت شاهین و ساینا به ۷۷۵ میلیون رسید!

امکان خرید خانه از دسترس خارج شد حتی در شهریار!

عکس/ تغییر نام آمریکانو به کانادیانو در کافه‌های کانادا

النصر در بدترین شرایط به استقلال رسید

صداوسیما کدام حرف‌های پزشکیان را سانسور می‌کند؟

فیلم/ ترامپ: زلنسکی اجازه ورود به کاخ سفید را ندارد

جدیدترین اجاره خانه نوساز نزدیک عید نوروز در چیتگر + جدول

آیا رونالدو برای بازی با استقلال به تهران می‌آید؟

کشف جسد دختر تهرانی در زمین کشاورزی

قیمت دلار در جدال میان بازارساز و انتظارات تورمی

هزینه رهن کامل خانه در جنوب تهران از جوادیه تا نازی آباد + جدول

عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۱۱ اسفند

هزینه اجاره آپارتمان در افسریه اسفند ۱۴۰۳ + جدول

پیکر چهار کوهنورد حادثه بانه پیدا شد

چرا مردم به کاهش مصرف سوخت و انرژی توجه نمی‌کنند؟

سامانه موشکی Kornet-EM سامانه ضد تانک روسیه

آخرین وضعیت جسمانی پاپ فرانسیس

اختلاف قیمت کوییک در بازار آزاد و کارخانه + جدول

معامله بیش از ۱.۱ تن شمش نقره در بورس کالا

عکس/ آجیل عید گرانتر از طلا

عکس/ مسدود شدن صفحه اینستاگرام هیوا سیفی زاده