تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

نیمی از مردم برنامه‌های محرمی تلویزیون را ندیدند/ آقای جبلی از کدام رشد مخاطب صحبت می‌کنید؟

مرثیه خوانی حاج محمود کریمی از شبکه دوم سیما ۱۰ درصد مخاطب داشته اشت.

برنامه‌های محرمی تلویزیون

اقتصاد۲۴-مرکز تحقیقات صداوسیما درباره برنامه‌های مخاطبان برنامه‌های محرمی سیما اعلام کرد: در دهه اول محرم سال جاری در مجموع ۵۲.۴ درصد از پاسخگویان، بیننده ویژه‌برنامه‌های دهه اول ماه محرم شبکه‌های سیما بوده‌اند که این عدد نسبت به سال گذشته ۸.۱ درصد رشد یافته است.

به گزارش سینما اعتماد، با این حال می‌توان گفت نیمی از مردم برنامه‌های محرمی شبکه‌های تلویزیون را ندیدند.

به نقل از جان نما؛ براساس این نظرسنجی، برنامه «حسینیه معلی» با ۳۰.۶ درصد بیننده و رضایت ۸۹.۹ درصدی در صدر برنامه‌های مناسبتی محرم قرار گرفته است و پس از آن «مرثیه خوانی حاج محمود کریمی» از شبکه دوم سیما با ۱۰.۷ درصد مخاطب و رضایت ۹۰.۹ درصدی جای گرفته است.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
0
0
سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
خیلی وقت است که مردم از شما ناامید
و خواستار حذف شما از قدرت هستند!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار