اقتصاد۲۴-ایده راهاندازی رستوران از رؤیا تا ورود به دنیای آن یک برنامه چالشبرانگیز است، همچنین میتواند فوقالعاده ارزشمند باشد. مانند خیلی از تصمیمات بزرگ در کسبوکار، مقدار هزینه راهاندازی رستوران دغدغه بعدی ما برای دستیابی به رؤیا است.
هزینههای جانبی زیادی باید در نظر گرفته شود و دهها متغیر وجود دارد که پاسخ به آن را به یک سؤال چالشبرانگیز تبدیل میکند. اما در این راهنما، تمام هزینههای راهاندازی رستوران را که برای تهیه و بودجه آن نیاز دارید بررسی میکنیم و میتوانید از تیم آرسس شف برای دستیابی به راهاندازی رستوران و همچنین تیم مجرب و متخصص آن بهرمند شوید.
در جهان میانگین کل هزینه افتتاح یک رستوران از 95000 دلار تا بیش از 2 میلیون دلار متغیر است. کل هزینه افتتاح یک رستوران به هزینه اجاره، مبلمان، هزینههای ساختوساز و هرگونه مجوز موردنیاز برای راهاندازی یک کسبوکار رستوران جدید بستگی دارد.
بسته به اجاره، انتخاب مبلمان و نحوه بازسازی فضای خود، مجموع هزینههای راهاندازی رستوران میتواند از 95000 دلار تا بیش از 2 میلیون دلار متغیر باشد.
متغیرهای زیادی در افتتاح یک رستوران دخیل هستند - هیچ پاسخی برای اینکه چقدر میتوانید انتظار پرداخت داشته باشید وجود ندارد. اما داشتن درک کامل از حوزههایی که قصد دارید پول خود را در آنجا خرج کنید، شفافیت بیشتری در مورد هزینههای مورد انتظار نهایی به شما ارائه میدهد.
شکست در برنامهریزی صحیحتر از شکست با برنامه نادرست است. هنگام شروع کار، شما و تیمتان باید زمان لازم را برای برنامهریزی دوره خود اختصاص دهید - که شامل دانستن اینکه چگونه برای هر جنبهای از راهاندازی رستوران خود هزینه خواهید کرد.
از این چکلیست هزینههای راهاندازی رستوران استفاده کنید تا با شروع بودجهبندی برای پروژه جدیدتان، پیش بروید.
یکی از مهمترین تصمیماتی که باید در زمان مناسب بگیرید محل رستوران خواهد بود.
بهطورکلی، عاقلانه است که پول را در مکان بهتری که ترافیک مناسبی دارد خرج کنید، نه اینکه صرفاً به بازاریابی تکیه کنید تا مهمانان را به رستوران خود هدایت کنید.
بسته به مفهوم خود، ممکن است در موقعیتی باشید که چند گزینه مختلف را در نظر بگیرید:
اینجاست که همه چیزهای کوچک شروع به جمعشدن میکنند.
میدانید که به تجهیزات آشپزخانه و وسایل آشپزخانه بزرگ نیاز دارید. رستوران شما همچنین برای آوردن به مبلمان و دکور نیاز دارد نام تجاری شما، زندگی برای مهمانان شما و الزامات پشت صندوق مانند علائم، چراغها، سیستم موسیقی و سیستم تلفن را فراموش نکنید.
همه چیز باید آماده باشد تا در ثانیهای که درها را برای مشتریان خود باز میکنید، افتتاحیه بزرگ رستوران پیش بروید.
شما باید روی یک برنامه آموزشی مناسب سرمایهگذاری کنید تا مطمئن شوید که کارکنان شما آماده و کارآمد هستند. همچنین باید مقدار زیادی موجودی در انباری و فریزر آماده داشته باشید تا بتوانید دوره افتتاحیه خود را سپری کنید. این موجودی شامل غذا، بشقاب، نوشیدنی، فنجان، پارچ آب و هر چیزی است که به شما در ایجاد یک مهمانی استثنایی کمک میکند.
این بخش دقیقاً منوط به این است که دقیقاً چه نوع رستورانی را اداره میکنید. اگر یک مکان دارای امتیاز را باز کنید، تبلیغات ممکن است کم شود. اما یک رستوران جدید در یک بازار اشباع ممکن است به هزینههای تبلیغاتی سنگین در کانالها و مراکز مختلف نیاز داشته باشد.
اگر در یک شهر شلوغ یک رستوران مجلل باز میکنید، ممکن است با یک آژانس روابطعمومی برای پوشش خبری همکاری کنید.
رستوران نباید فقط در داخل تماشایی به نظر برسد. اگر کنترلی بر نمای بیرونی ساختمان خود دارید، ممکن است بخواهید در طراحی فضای باز سرمایهگذاری کنید. روشنایی، و محوطهسازی و اگر فضای ناهارخوری در فضای باز دارید، قطعاً میخواهید در طول این مدت از آن نهایت استفاده را ببرید.
فناوری به رستوران شما اجازه میدهد تا بهراحتی کارکرد. همه رستورانها نیاز به یک سیستم نقطه فروش و... دارند تا به شما کمک کند تا بدون مشکل رستوران کار کند.
شما باید اطمینان حاصل کنید که همه چیز موردنیاز برای افتتاحیه موفق را دارید. کمبود مواد غذایی - بهخصوص در ابتدای کار - باعث ایجاد تصور اشتباه در مهمانان میشود. علاوه بر این، یک موجودی خوب تضمین میکند که همه چیز عالی است. هزینه متوسط غذا در ماه بسته به نوع غذا و منوی پیشنهادی متفاوت خواهد بود.
درحالیکه در طول ساختوساز رستوران خود به طور کامل فعال نخواهید بود، اما خدماتی مانند گاز، آب و برق باید وجود داشته باشد. هزینههای خدمات رستوران میتواند بهسرعت افزایش یابد: برای رستورانی با مساحت 1200 تا 1600 مترمربع، انتظار میرود هزینه آب و برق متوسطی بین آنها بپردازید.
همه ما میدانیم که رستورانها زمانی که کمبود بودجه داشته باشند تمایل به شکست دارند. کاهش سرمایه باعث میشود که یک کسبوکار چالشبرانگیز حفظ شود. برای جلوگیری از مشکلات، در هر مرحله از راه با متخصصان کار دارید.
در اینجا لیستی از مشاغل و حرفهایها وجود دارد که هنگام برنامهریزی برای افتتاح رستوران خود باید با آنها مشورت کنید:
قبل از تصمیمگیری بزرگ برای میزان سرمایه راهاندازی رستوران شما چقدر مایلید به هر بخشی چه میزان سرمایه اختصاص دهید؟ ممکن است بخواهید برای بازسازی بیشتر از تبلیغات هزینه کنید؟ سایت آرسس شف به شما برای راه اندازی رستوران کمک میکند، این سایت با وجود تیم مجرب و متخصص و آموزش مدیریت رستوران خود میتواند به شما برای دستیابی به رؤیای شما را کمک کند.