تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲

آغاز جمع‌آوری فضای باز کافی‌شاپ‌ها در مشهد

حال پس از گذشت حدود ۴۰ روز از ابلاغ این نامه و اخطار‌هایی که به واحد‌های صنفی داده شد، از روز گذشته شهرداری با مراجعه به واحد‌های صنفی اقدام به جمع‌آوری فضای بیرونی این واحد‌ها کرده است.

آغاز جمع‌آوری فضای باز کافی‌شاپ‌ها در مشهد

اقتصاد۲۴-از روز گذشته جمع‌آوری فضای بیرونی رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها آغاز شده و تاکنون فضای بیرونی ۱۱۰ واحد جمع‌آوری شده است.

شورای اسلامی شهر مشهد در فروردین ماه سال ۹۷ آیین‌نامه ساماندهی بهره‌برداری اصناف از پیاده‌رو‌ها و فضا‌های شهری را تصویب کرد. این طرح از آن زمان تاکنون در مشهد در حال اجرا بود، اما در تاریخ ۳۰ خرداد ماه، نامه محمد جواد مشیری، مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد با موضوع ابلاغ جمع‌آوری طرح بهره‌برداری از فضای پیاده‌روی واحد‌های صنفی در فضای مجازی منتشر شد که حاکی از پایان یافتن اجرای این طرح بود.

در این نامه عنوان شده بود که با توجه به اتمام تاریخ بهره‌برداری از فضای پیاده‌رو در پایان سال ۱۴۰۱ و پیرو تغییر سیاست‌های شهری، بدین وسیله ابلاغ می‌گردد حداکثر ظرف مدت یک هفته از زمان دریافت این نامه نسبت به جمع‌آوری فضای تحت بهره‌برداری خویش از پیاده‌رو اقدام نمایید. در غیر این صورت سازمان نسبت به جمع‌آوری اقدام و هزینه‌های مربوط از آن واحد صنفی دریافت خواهد شد.

یک روز پس از انتشار این نامه، محمدجواد مشیری اظهار کرد: «قرارداد کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها و سایر واحد‌های صنفی این حوزه برای استفاده از پیاده‌رو‌ها تا پایان سال ۱۴۰۱ بوده است. مصوبه استفاده از پیاده‌رو‌ها مربوط به سال ۹۷-۹۸ و دوره قبل شورا بوده که مدت آن بعد از ابلاغ درآمد‌های پایدار منقضی شده بود. از ابتدای سال ۱۴۰۲ براساس سیاست‌های بالادستی و ابلاغ مراجع بالادستی نمی‌توانیم قرارداد را تمدید کنیم؛ بنابراین مصداق سد معبر است و باید جمع‌آوری شود. مانند خانه‌ای که امسال صاحبخانه بیان کرده اجاره نمی‌دهیم و قرارداد را تمدید نمی‌کنیم».


بیشتر بخوانید:پلمب پل عابر پیاده به دلیل بدحجابی


ماجرای جمع‌آوری فضای پیاده‌روی واحد‌های صنفی تنها به سخنان مشیری ختم نشده و در تاریخ ۱ تیر ماه سال جاری رئیس کل وقت دادگستری خراسان رضوی در خصوص این موضوع اظهار کرد: «پلمب و یا جمع‌آوری فضا‌های مقابل کافی‌شاپ‎ها، تصمیم دادسرا نیست، بلکه در قرارگاه عفاف و حجاب استانی و بعد در شهرستان مشهد تصمیماتی گرفتند که این موضوعات در راستای اجرای آن مصوبات است».

حال پس از گذشت حدود ۴۰ روز از ابلاغ این نامه و اخطار‌هایی که به واحد‌های صنفی داده شد، از روز گذشته شهرداری با مراجعه به واحد‌های صنفی اقدام به جمع‌آوری فضای بیرونی این واحد‌ها کرده است.

محمدجواد مشیری، مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد در گفتگو با ایسنا در این خصوص اظهار کرد: طبق نامه‌ای که به کسب‌وکار‌ها ارسال کرده بودیم و با توجه به اتمام مهلت مقرر قانونی، واحد‌های صنفی اجازه استفاده از فضای بیرونی نداشته و قراردادی با سازمان ندارند؛ بنابراین استفاده از فضای پیاده‌رو مصداق سد معبر بوده و در حال جمع‌آوری آن هستیم.

وی افزود: این جمع‌آوری از روز گذشته آغاز شده و در روز گذشته منطقه یک و امروز منطقه ۹ اقدام به جمع‌آوری این موارد کرده‌اند. وسایل واحد‌ها به انبار منتقل نشده و تاکید شده با این اصناف همکاری شود تا خسارتی نبینند و صرفا به جمع‌آوری وسایل کمک کرده و آن‌ها را به صاحبان مشاغل تحویل داده و آن را صورت جلسه کنند.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه از ۲۷۰ واحد صنفی، ۱۱۰ واحد جمع‌آوری شده و تمرکز ما در منطقه ۱، ۹ و ۱۱ است، عنوان کرد: ما چندین جلسه با اتحادیه‌ها داشتیم، اما این موضوع قانون بوده و همه باید قانون را رعایت کنند. زمانی می‌شد مجوز داد، اما در حال حاضر قانون درآمد‌های پایدار اعلام شده و ما نیز از ابتدای سال از حق شهرداری گذشتیم و اجاره‌ای گرفته نشده است.

سعید شریف‌زاده، رئیس اتحادیه فروشندگان آبمیوه، فالوده و بستنی مشهد نیز در گفتگو با ایسنا، در خصوص جمع‌آوری فضای بیرونی واحد‌های صنفی اظهار کرد: من نیز مانند شما اطلاع ندارم؛ البته ما و اتحادیه اغذیه و رستوران‌دار‌ها پیگیری کردیم که یا در این زمینه تجدید نظر شود و یا به طور موقت اجاره پیاده‌رو‌ها را تمدید کنند. قرار بود جلسه‌ای برگزار شود، اما اخطار‌هایی از قبل داده شده و اماکن نیز کار خود را انجام می‌دهد. پیگیر تجدید نظر بودیم، اما تا این لحظه نتیجه مشخصی حاصل نشده است.

وی ادامه داد: من زمانی می‌توانم پاسخگو باشم که دستورالعمل و جلسه مشخصی باشد و اطلاع خاصی به من داده شود، اما من نیز مانند یک فرد عادی هستم و نمی‌دانم جریان چیست. اطلاعات کلی را شنیدم و اعضا بیان می‌کنند که در حال جمع‌آوری فضای بیرونی هستند.

رئیس اتحادیه فروشندگان آبمیوه، فالوده و بستنی مشهد بیان کرد: قرارداد واحد‌ها از سال گذشته تمام شده و از یک ماه پیش شهرداری به اعضا اخطار داده بود که باید فضای بیرون خود را جمع‌آوری کنند. ظاهرا مسئولان ذیربط در حال برخورد هستند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ وزیر علوم: دوره کارشناسی باید سه ساله شود

عکس/ ابرقویی به پرسپولیس پیوست

فیلم/ دکتر سیف دانا: نظام سیاسی ایران تجزیه نخواهد شد

فیلم/ راز جالب و شنیدنی زیر آسمان شهر از زبان رامین ناصر نصیر

فیلم/ کوروش احمدی: سیاست ابهام راهبردی هسته‌ای به حمله مجدد نظامی به کشور منجر خواهد شد

تهران، در میان آلوده‌ترین پایتخت‌های جهان

فیلم/ نماینده مجلس: جوانان عرب از ایران تقاضا می‌کردند که موشک‌ها را شب‌ها شلیک کنند تا دیدن آن‌ها جذاب‌تر شود

آخرین آمار بارندگی استان‌های ایران

جانشین وزیر دفاع منصوب شد

فیلم/ افشاگری تازه علی‌اکبر صالحی از یک سنگ‌اندازی

افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی

بازار لوازم آرایشی زیر سایه سنگین قاچاق

هشدار فرشاد مومنی درباره پیامدهای اجرای ارز ترکیبی

ممنوعیت خروج مشمولان فاقد معافیت تحصیلی برای مراسم اربعین

تکذیب شایعه پرآبی سدهای لتیان و امیرکبیر

حذف دانش‌آموزان ضعیف در مدارس ادامه دارد

خبر مهم استاندار تهران درباره تداوم تعطیلی‌ها

فیلم/ روایت تازه پزشکیان از حمله اسرائیل به جلسه شورای امنیت ملی

استخراج غیرمجاز رمز ارز، عامل اصلی ناترازی برق

شهدای حمله تروریستی زاهدان فردا تشییع می‌شوند

فیلم/ ملکی: آمار انفجار گاز کم‌تر از سال‌های گذشته بوده

فیلم/ انفجار مشکوک چند دستگاه اتوبوس در تل‌آویو

فیلم/ نظر علی مطهری درباره مذاکره ایران با اروپایی‌ها

تهدید ایران برای بازگشت به دیپلماسی

فیلم/ خلاصه بازی استقلال مقابل سپاهان

تساوی استقلال و سپاهان در ترکیه

عکس/ حضور چهره فعال سیاسی ملی مذهبی در مراسم تشییع احمد توکلی

گزارش‌هایی از وقوع انفجار در تل‌آویو

فرماندار خاش از برخورد شدید با مهاجمان دادگستری زاهدان خبر داد

هشدار شرکت آبفا: پمپ مستقیم، قبض را ۲۰ برابر می‌کند

حذف کالا‌های اساسی از سفره کارگران

فیلم/ حسن خمینی: دشمنان خواب آشفته‌ای برای کشور دیده بودند

رابطه مستقیم میان خشکسالی و برهنگی؟

عکس/ کیومرث پوراحمد و مهدی باقربیگی سرصحنه قصه‌های مجید ۳۴ سال پیش

قانون بیمه شخص ثالث اصلاح می‌شود

فیلم/ فیزیکدان آمریکایی: ایران یک قدرت نظامی هسته‌ای اعلام نشده است

فیلم/ حمایت از غزه کنار خانه خدا

فیلم/ پیام یک زن ایرانی از انگلیس به آیت‌الله خامنه‌ای

کشف جسد زن جوان و سه کودک پس از ۱۰ روز

فیلم/ اعتراف جانسون به غارت اموال ایران به دست بریتانیا

فیلم/ لحظه آتش‌گرفتن هولناک خودرو در یک پارکینگ

خسارات وارد شده به تاسیسات هسته‌ای، جدی و شدید است

عکس/ پیام خداحافظی هافبک پرتغالی با تراکتور

تبخیر سالی یک متر از ارتفاع آب دریاچه ارومیه

مکانیسم ماشه چگونه عمل می‌کند؟

جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان

عکس/ ۸ ساعت جکی چان که بیش از ۱۵ میلیون دلار ارزش دارند

مشتری ایران خودرو نصف شد

فیلم/ یک میلیون تن برنج گم شده است

عکس/ استایل نیمه‌ رسمی سها نیاستی بازیگر فیلم زن و بچه