تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

ابراهیم تاتلیسس برای ششمین ازدواج کرد

ابراهیم تاتلیسس خواننده مشهور ترکیه که پیش از این ۵ بار ازدواج کرده مدعی شد هر لحظه ممکن است طرفداران را با ششمین ازدواج خود غافلگیر کنم.

ابراهیم تاتلیسس
اقتصاد۲۴- ابراهیم تاتلیسس خواننده مشهور ترکیه که پیش از این ۵ بار ازدواج کرده مدعی شد هر لحظه ممکن است طرفداران را با ششمین ازدواج خود غافلگیر کنم.

ابراهیم تاتلیسس اسطوره خوانندگی ترکیه از ۵ ازدواج قبلی خود صاحب ۵ دختر و ۲ پسر شده و اکنون در انتظار به دنیا آمدن نوه‌های دوقلوی خود است.

وی چندی پیش با انتشار پیامی در فضای مجازی از بارداری عروسش یاسمین شفکاتلی خبر داد و گفت عروسش دو ماه و نیم است که باردار شده، اما جنسیت دوقلو‌ها هنوز مشخص نشده است. آقای صدای ترکیه که مدت‌هاست مجرد زندگی می‌کند در سن ۷۱ سالگی عنوان کرد: «تن‌هایی فقط برای خداست و هر لحظه ممکن است برای بار ششم ازدواج کنم و هواداران را غافلگیر کنم.»

ابراهیم تاتلیسس

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار