تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲

این ستاره استقلال همیشه در تمرین فیکس بود

جعفر سلمانی بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران که زمان سرمربیگری فرهاد مجیدی به این تیم آمد، همیشه در این تیم فیکس بوده و همیشه معمولی توپ زده است.

این ستاره استقلالی همیشه در تمرین فیکس بود

اقتصاد۲۴- سلمانی در زمان مجیدی در این تیم گل‌های سه امتیازی زد، اما فوتبال او هیجان انگیز نیست و فوتبالی ساده را به نمایش می‌گذارد و در زمان ساپینتو هم او پیشرفت آنچنانی نکرد و حتی اشتباهاتی هم داشت و خیلی هم در زمین دیده نمی‌شود و خلاقیت بالایی ندارد، حالا که جواد نکونام هدایت را برعهده دارد او در دیدار مقابل صنعت نفت فیکس بود، اما باز هم توی چشم نبود درحالی که آبی‌ها با سه گل به برتری رسیدند، ولی همه بازیکنان استقلال عملکرد راضی کننده‌ای را داشتند.

دیگر همه می‌دانند تیم بزرگ استقلال، بازیکن بزرگ می‌خواهد بازیکن باید نترس و پرتحرک باشد، اما نکته جالب اینجاست که این بازیکن در این دوسال که در کنار آبی پوشان و سمت چپ تیم بوده در ۹۵ درصد دیدار‌های این تیم توپ زده است، اما همچنان او نمایش معمولی را دارد و حال باید دید که نکونام با تاکتیک و سیستم جدید خود در این تیم چقدر می‌تواند به پیشرفت فوتبال سلمانی کمک کند و او را از حالت فوتبال بی حال خارج کند و او بیشتر در میدان بروبیا داشته باشد و به مهره تاثیرگذار استقلال تبدیل شود.

اگر ما امروز از نمایش سلمانی در استقلال انتقاد می‌کنیم، اول استقلال مهم است دوم فوتبال خود این بازیکن.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار