تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سهام مازاد سهامداران بانک‌های خصوصی چقدر است؟

وزارت امور اقتصادی و دارایی جزئیات سهام مازاد سهامداران بانک‌های خصوصی که مجمع آن‌ها تاکنون برگزار شده است را اعلام کرد.

بانک‌های خصوصی
اقتصاد۲۴- براساس اعلام وزارت اقتصاد، سهام مازاد سهامداران بانک ها‌ی ایران زمین، رفاه، و موسسه اعتباری ملل پس از برگزاری مجمع سالیانه اعلام می‌شود.

طبق قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، هیچ مالک واحدی نمی‌تواند بدون اجازه بانک مرکزی بیش از ۱۰ درصد یک بانک را داشته باشد. افزایش این سقف تا ۲۰ و ۳۳ درصد نیز تنها با اجازه بانک مرکزی ممکن است و بالاتر از ۳۳ درصد برای همه مالکان واحد ممنوع است.

همچنین طبق این قانون، حق رای سهام مازاد سهامداران، به وزارت اقتصاد منتقل می‌شود.


بیشتر بخوانید:  پرسشی مهم از وزیر اقتصاد


یادآور می‌شود، سهام مازاد سهامداران بانک آینده نیز ۶۰ درصد اعلام شده است که با توجه به رای جدید دیوان عدالت اداری، پس از برگزاری مجمع سالیانه، حق رای ناشی از آن به وزارت اقتصاد منتقل می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار