تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

اخراج تیم رسانه ای استقلال توسط خطیر!

از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که طی حکمی از سوی علی خطیر، تیم رسانه‌ای این باشگاه کنار گذاشته شدند.

اخراج تیم رسانه ای استقلال توسط خطیر!

اقتصاد۲۴- پس از مصاحبه آتشین روز گذشته جواد نکونام در نشست خبری این تیم مقابل استقلال خوزستان و حمله به علی خطیر و انعکاس صحبت‌های او در کانال رسمی باشگاه استقلال، سعید اکبری و تیم رسانه‌ای باشگاه به دلیل انتشار صحبت‌های نکونام در کانال و پیج رسمی باشگاه استقلال توسط خطیر اخراج شدند.

گرچه این خبر به صورت رسمی هنوز تایید نشده، اما مشاهدات نشان می‌دهد که صفحه رسمی باشگاه استقلال مدیررسانه ای، عکاس و گرافیست این تیم را آنفالو کرده و با دستور خطیر این افراد از تیم کنار گذاشته شدند.

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
باسلام
خطیر خودش اضافه است وقتی کارمثبتی انجام نمی دهد کنار بکشد تا شاید یک دلسوزی بیاید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار