تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲

واردات یک روز در میان محموله‌های گوشت از کنیا

قائم مقام وزیر جهادکشاورزی گفت: تا اواخر آبان ماه ۱۵۰ هزار راس گوساله پایه پرواری از پاکستان وارد می‌شود.

واردات یک روز در میان محموله‌های گوشت از پاکستان

اقتصاد۲۴- علیرضا پیمان پاک با بیان اینکه در ۳ ماه گذشته به طور متوسط روزانه حدود ۱۸۰ تن گوشت گرم گوسفند و گوساله وارد شده است، گفت: در روز‌های پیش رو هم میزان واردات گوشت افزایش یافته و به ۲۳۰ هزار تن می‌رسد.

وی گفت: هم اکنون در میادین میوه و تره بار، لاشه گوسفند از قرار هر کیلوگرم ۲۸۰ هزار تومان عرضه می‌شود که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به دلیل قطعه بندی و بسته بندی گوشت قیمت‌ها مقداری بیشتر است.

پیمان پاک گفت: با این حجم از واردات امیدواریم تا اواسط آبان ماه بازار گوشت به ثبات برسد.


بیشتر بخوانید:گناه انفجار تورم را به یکدیگر پاس ندهیم!


قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر کشاورزی افزود: تاکنون ۲ محموله ۱۰ تنی گوشت گرم گوسفندی وارد شده است که برنامه ریزی شده تا یک روز در میان از کشور کنیا واردات داشته باشیم.

پیمان پاک گفت: تا اواخر آبان ماه ۱۵۰ هزار رأس گوساله پایه پرواری که ۲ تا ۶ ماه برای پرواربندی زمان نیاز دارند، از پاکستان وارد می‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار