تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲

اتفاق عجیب در لیگ یک؛ بازی به خاطر ماکارونی مسموم لغو شد

بازیکنان تیم خوشه طلایی اردبیل قبل از بازی با خلیج فارس دچار مسمومیت شدید شدند و نتوانستند مقابل خلیج فارس ماهشهر به میدان بروند.

اتفاق عجیب در لیگ یک

اقتصاد۲۴-بازی تیم‌های خلیج فارس ماهشهر و خوشه طلایی اردبیل قرار بود ساعت ۱۸:۴۵ امروز (یکشنبه) در ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجدسلیمان برگزار شود، اما یک اتفاق عجیب سبب شد تا این بازی برگزار نشود.

بازیکنان تیم خوشه طلایی اردبیل بعد از صرف ناهار که گفته می‌شود ماکارونی بوده، دچار مسمومیت شدید شدند. اعضای تیم میهمان پس از ورود به ورزشگاه شهید بهنام محمدی و در حالی که برای گرم کردن قصد ورود به زمین مسابقه داشتند، همگی آن‌ها با علائم این بیماری، چون حالت تهوع و پیچیدگی روده مواجه شدند.


بیشتر بخوانید: برند تلفن‌همراه رونالدو چیست؟


با حضور تیم پزشکی حاضر در ورزشگاه مسجدسلیمان، بازیکنان خوشه طلایی برای ادامه مداوا به بیمارستان منتقل شده‌اند.

در این میان گفته می‌شود نماینده فدراسیون با حضور در بیمارستان در حال صورتجلسه اتفاق افتاد. در گزارش نماینده سازمان لیگ آمده که امکان برگزاری بازی نیست و به همین خاطر این مسابقه لغو شده است.

اتفاق عجیب در لیگ یک

اتفاق عجیب در لیگ یک

منبع: ورزش سه

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار