تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲
توسط دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی شهدای بانک رفاه کارگران توسط دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل این بانک در شهرستان یزد افتتاح شد.

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

اقتصاد۲۴-مراسم افتتاح این پایگاه با حضور مدیران ارشد استانی از جمله دکتر سید مهدی هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و دکتر محمدصالح جوکار نماینده مردم شریف یزد در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران عالی بانک رفاه کارگران، برگزار شد.

بر اساس این گزارش، بانک رفاه کارگران با هدف ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت، تجهیز و بهره‌برداری از این پایگاه مشارکت کرد.

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این مراسم گفت: با افتتاح رسمی این پایگاه اورژانس، دسترسی مردم شریف شهرستان یزد به خدمات بهداشتی و درمانی تسهیل می‌شود.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی، بانک رفاه کارگران را به عنوان بانک سلامت‌محور توصیف کرد و گفت: این بانک خود را متعهد به حمایت از حوزه سلامت می‌داند و به حمایت از این حوزه با جدیت بسیار ادامه می‌دهد.

وی افزود: بانک رفاه کارگران در تداوم حمایت‌های گذشته خود از حوزه سلامت، آمادگی دارد اقدامات خود را گسترش و در همکاری مشترک با فعالان این بخش در راستای تحقق اهداف شعار سال "مهار تورم، رشد تولید" گام بردارد.

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از آمادگی این بانک به منظور حمایت از شرکت‌ها، واحد‌های تولیدی و استارت‌آپ‌های فعال در حوزه سلامت کشور خبر داد و گفت: با توسعه حمایت‌ها از فعالان حوزه سلامت، ضمن ارتقای سطح سلامت جامعه، بستر دسترسی به خدمات مربوطه در این بخش فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه بانک رفاه کارگران بانک پیشرو در حمایت از حوزه سلامت است، به افزایش سرمایه این بانک به میزان ۶۲۰ هزار میلیارد ریال و تاثیر این مهم در توسعه اقدامات حمایتی در این حوزه اشاره کرد و گفت: بدون شک این افزایش سرمایه بستر حمایت از واحد‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت را بیش از پیش فراهم می‌کند و دسترسی عموم مشتریان به ویژه مشتریان فعال در این حوزه به خدمات و محصولات این بانک را افزایش خواهد داد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: افزایش سرمایه بانک رفاه، اقدامات توسعه‌ای این بانک در زمینه صدور تعهدات و ضمانت‌نامه‌های بانکی، اعتبارات اسنادی، انتشار اوراق گام و. در بخش‌های مختلف از جمله بخش بهداشت و درمان را افزایش خواهد داد.

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

به گفته وی، افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران سطح تعهدات برای هر ذینفع واحد در این بانک را افزایش خواهد داد.

دکتر للـه‌گانی به انتشار اوراق سپرده گواهی خاص به عنوان یکی از محصولات و ابزار‌های اختصاصی بانک رفاه کارگران در حمایت از واحد‌های تولیدی اشاره کرد و با بیان اینکه، افزایش سرمایه این بانک انتشار این اوراق را تسریع می‌بخشد، افزود: این اوراق می‌تواند برای هر مشتری به صورت اختصاصی منتشر شود و منابع مورد نیاز آنان را برای اجرای طرح‌های ایجادی، توسعه‌ای و تامین سرمایه در گردش فراهم کند.

پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

وی در پایان به برخی از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از حوزه سلامت کشور اشاره و از اهدای کمک‌های بلاعوض به دانشگاه‌های علوم پزشکی، مشارکت در ساخت بیمارستان در مناطع محروم کشور، توزیع بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی‌کننده در مناطق حاشیه‌ای شهر‌های بزرگ، حمایت از پویش‌های اجتماعی حوزه سلامت، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق کمتر توسعه‌یافته، حمایت تسهیلاتی از فعلان حوزه سلامت، مشارکت در اجرای طرح نسخ الکترونیک سازمان تامین اجتماعی، حمایت از واحد‌های تولیدکننده ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده و... به عنوان برخی از این حمایت‌ها در سال‌های اخیر نام برد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز طی سخنانی در این مراسم با قدردانی از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از این دانشگاه، گفت: بدون شک بخش قابل توجهی از برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه سلامت در استان یزد با حمایت‌های این بانک اجرایی شده و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی در سطح استان تا حد زیادی مرهون این حمایت‌ها است.

دکتر سید مهدی هاشمی افزود: با افتتاح پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران که با حمایت‌های این بانک در شهرستان یزد احداث و تجهیز شد، برگ دیگری از اقدامات حمایتی بانک رفاه در حوزه سلامت استان ورق خورد که شایسته قدردانی است.

وی افزود: بدون شک افتتاح این پایگاه یکی از نقاط عطف همکاری متقابل بانک رفاه کارگران و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد است که در نهایت مردم شریف استان یزد هستند که طعم شیرین این همکاری را خواهند چشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در پایان بر ضرورت توسعه همکاری‌های متقابل این دانشگاه و بانک رفاه کارگران تاکید کرد و گفت: تجربه سال‌ها ارائه خدمات به حوزه سلامت، بانک رفاه کارگران را به عنوان بانک عامل در حوزه سلامت تبدیل کرده است و استان یزد نیز می‌تواند با بهره‌برداری بیش از پیش از این تجارب در راستای ارتقای خدمات سلامت در سطح استان اقدام کند.

منبع: روابط عمومی بانک رفاه کارگران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟