تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲

پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی

اقتصاد۲۴-رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ نفر دو شیفت به اعتراضات رتبه بندی معلمان رسیدگی می‌کنند. هر ماه ۵۰-۶۰ حکم صادر می‌شود

صحرایی گفت: فرآیند اجرایی کردن رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات رتبه بندی فرآیند دائمی و پیوسته ماست. رتبه بندی معلمان جزئی از فرآیند تعلیم و تربیت شده و به طور پیوسته درگیر آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: فرهنگیان باید احساس کنند صندوق ذخیره فرهنگیان برای آن‌ها سودمند است الان این حس در تعداد زیادی از فرهنگیان وجود ندارد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار