تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲

وزیر ارتباطات: در تلاش برای اعزام فضانورد ایرانی هستیم

وزیر ارتباطات با اعلام این خبر که در تلاش برای اعزام فضانورد ایرانی هستیم، گفت: «سیم‌کارت گردشگری» تا همین الان وجود خارجی ندارد؛ بنابراین گردشگران می‌توانند از ظرفیت رومینگ استفاده کنند.

وزیر ارتباطات: در تلاش برای اعزام فضانورد ایرانی هستیم

اقتصاد۲۴-  عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور مرتب در حال فعالیت هستیم تا سرعت اینترنت ثابت و همراه افزایش یابد و مردم هر چند با تاخیر نتیجه آن را خواهند دید.

وزیر ارتباطات این را هم گفت که گسترش فیبر نوری در بیش از ۱۵۰ شهر آغاز شده و ۷۰ شهر آن به پایان رسیده است.

زارع پور افزود: همچنین از ۱۴۰۰ شهر در ۵۰۰ شهر مقدمات انجام کار و توافق با شهرداری‌ها و مدیریت شهری فراهم شده و تقریبا چهارمیلیون خانوار در این زمینه زیرپوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفتند که تا پایان سال به حدود هشت میلیون خانوار خواهد رسید.


بیشتربخوانید:آمار رشد کاربران پیام‌رسان‌های بومی چقدر واقعی است؟


وی اولین استانی که به طور کامل زیر پوشش قرار می‌گیرد را استان گلستان ذکر کرد و افزود: طی یکماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

زارع پور با اشاره به اینکه در تلاش برای اعزام فضانورد ایرانی هستیم، گفت: طی یک یا دو ماه آینده آزمایش اولیه کپسول زیستی انجام خواهد شد که این کپسول برای اعزام فضانورد به فضا است و مراحل اولیه آن در حال آزمایش است و امید است در پنج سال آینده بتوانیم فضانورد ایرانی در فضا داشته باشیم.

منبع:خبرگزاری آنا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار