تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲

کدام زنان خانه‌دار امسال بیمه می‌شوند؟

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از اجرایی شدن بیمه زنان خانه دار تا پایان امسال خبر داد.

کدام زنان خانه‌دار امسال بیمه می‌شوند؟

اقتصاد۲۴-انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در هفتمین همایش بزرگداشت روز جهانی زنان روستایی گفت: برای سهولت فروش تولیدات زنان روستایی وعشایری بازارچه‌های ساحلی وفصلی ایجاد می‌شود و توسعه روستا‌ها دراولویت برنامه‌های دولت است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بر لزوم اجرایی شدن بیمه، اشتغال، مسکن، بهداشت وآموزش زنان روستایی و عشایری تاکید کرد و افزود: بیمه زنان خانه دار دارای سه فرزند و بیمه زوجین دهه شصت روستایی با همراهی دهیاری‌ها تا پایان امسال اجرایی میشود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار