تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲

طلای جهانی در سراشیبی کاهش قیمت

قیمت طلای جهانی امروز، سه‌شنبه پیش از انتشار داده‌های اقتصادی و سخنرانی جروم پاول رئیس فدرال رزرو در هفته جاری، با تقویت دلار و بازدهی خزانه‌داری کاهش یافت.

طلای جهانی در سراشیبی کاهش قیمت
اقتصاد ۲۴- قیمت طلای جهانی تا ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۴.۱ درصد کاهش به ۱۹۱۵ دلار و ۶۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا با ۰.۲۱ درصد کاهش به ۱۹۱۶ دلار و ۶۰ سنت رسید.

بازدهی خزانه‌داری ایالات‌متحده به بالاترین حد خود در بیش از یک هفته گذشته رسید و دلار نیز افزایش یافت و شمش بدون بازده را برای دارندگان سایر ارز‌ها گران کرد.

بازار‌ها حدس می‌زنند که سخنرانی آتی پاول در روز پنجشنبه می‌تواند شفافیت بیشتری را در مورد موضع بانک مرکزی ایالات‌متحده پس از سیگنال‌های منفی سیاست‌گذاران ارشد در هفته‌های اخیر ارائه دهد. نرخ‌های بهره بالاتر، هزینه فرصت نگهداری طلا را افزایش می‌دهد.

تنش‌های خاورمیانه که قیمت طلا را به بالاترین حد خود در سه هفته اخیر رساند، بر ابهام در بازار افزود.


بیشتر بخوانید: کاهش قیمت سکه، جلودار رشد حباب آن نشد


طبق گزارش رویترز، اس‌پی‌دی‌آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌های آن در روز دوشنبه ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۸۵۵.۴۵ تن رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۷ درصد کاهش به ۲۲.۴۴ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۸۸۹ دلار و ۳۱ سنت رسید و پالادیوم در ۱۱۴۲ دلار و۹۸ سنت ثابت ماند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار