تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲

زلنسکی بار دیگر روسیه را تهدید کرد

رئیس‌جمهور اوکراین امروز تهدید کرد که کشورش به زیرساخت‌های روسیه حمله می‌کند!

زلنسکی

اقتصاد۲۴- «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: اوکراین به حملات زیرساختی روسیه پاسخ خواهد داد.

رئیس جمهور اوکراین در این خصوص گفت که کی یف نه تنها از خود در برابر حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور دفاع می‌کند، بلکه تلافی هم خواهد کرد.

زلنسکی گفت: امسال نه تنها از خود محافظت خواهیم کرد، بلکه پاسخ خواهیم داد.


بیشتر بخوانید: رئیس جمهور اوکراین وارد سوئد شد


وی ادعا کرد که کرملین از قصد اوکراین برای مقابله به مثل آگاه است، زیرا روسیه ابتدا ناوگان خود را از کریمه خارج کرد و اکنون هواپیما‌های خود را دورتر از مرز‌های اوکراین قرار می‌دهد.

اظهارات زلنسکی پس از آن بیان شد که مقامات گزارش دادند روسیه در حال آماده شدن برای ازسرگیری حملات خود به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین برای زمستان است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار