تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

واکنش روزنامه ایران به سریال فرندز: نجاست از سر و رویش می‌چکد

روزنامه ایران به درگذشت «متیو پری» بازیگر سریال معروف فرندز واکنش نشان داد.

سریال فرندز

اقتصاد۲۴- در حالی که کاربران در فضای مجازی از مرگ متیو پری، بازیگر محبوب سریال فرندز ابراز ناراحتی کرده‌اند، ارگان مطبوعاتی دولت این سریال را «نجس» خوانده است!

روزنامه ایران در ستون فضای مجازی خود به نقل از فردی با نام حاتم ابتسام، فعال فرهنگی نوشت: فرندز سریالی سرضرب و خوش‌ریتم با گروه بازیگران بجا و شوخی‌های زبانی، موقعیتی و اجتماعی مؤثر است که نجاست از سر و رویش می‌چکد. جهان دوستی و رفاقتی که فرندز نشان می‌دهد، ضد خانواده، ضد دین و ضد اخلاق است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار