تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲

سید حسن نصرالله فرمان جنگ صادر خواهد کرد؟

اصلاحات نیوز، یادداشتی به قلم احمدزیدآبادی، روزنامه نگار درباره سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان را منتشر کرده است.

سید حسن نصرالله فرمان جنگ صادر خواهد کرد؟

اقتصاد۲۴-در بخشی از این یادداشت آمده:

بسیاری از مردم جهان و بخصوص خاورمیانه منتظر سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نشسته‌اند تا از موضع او نسبت به جنگ اسرائیل و حماس در نوارغزه آگاهی یابند.

اعلام موضع نصرالله از این جهت بسیار مهم است که او می‌تواند با اعلان جنگ علیه اسرائیل، جرقۀ فراگیر شدن جنگ در سطح منطقه را روشن کند، جنگی که بی‌نهایت پرهزینه خواهد بود و پای کشور ما را هم به قلب معرکه باز خواهد کرد.

برداشت من این است که آقای نصرالله زبانی جدی در برابر اسرائیل در پیش خواهد گرفت، اما اعلان جنگ نخواهد کرد. او حتی اگر تهدید به جنگ هم کند، آن را مشروط به شرایطی خواهد کرد که قابل هر نوع تأویل و تفسیر باشد و تعهد روشن و مشخصی برای ورود حزب‌الله به جنگ ایجاد نکند.


بیشتر بخوانید:اعلام زمان سخنرانی سید حسن نصرالله


از مجموع تحرکات منطقه‌ای چنین برنمی‌آید که طرف‌های درگیر، از جمله ایران و گروه‌های متحدش آمادۀ ورود به بازی "مرگ و زندگی" باشند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار