تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲

آخرین آمار معتادان متجاهر در تهران

سیدمحمد آقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران در روزنامه همشهری نوشت:یکی از آسیب‌های اجتماعی که در شهر‌های مختلف به‌دلیل فقدان رسیدگی درست و مناسب گسترش یافته و بخشی از خانواده‌ها را درگیر خود کرده، موضوع معتادان متجاهر است.

آخرین آمار معتادان متجاهر در تهران
اقتصاد ۲۴- این موضوع باعث ایجاد آسیب‌ها و مشکلاتی در برخی از محله‌ها و اماکن شهر تهران ازجمله در فضا‌های بی‌دفاع شهری شده و همچنین برخی از بوستان‌های سطح شهر که با هدف آسایش و تفریح مردم و خانواده‌ها توسط شهرداری ایجاد شده را در معرض آسیب قرار داده که بعضا به فضا‌هایی برای تجمع و پاتوق معتادان متجاهر تبدیل شده‌اند.

وجود معتادان متجاهر و تجمع آن‌ها در پاتوق‌ها، علاوه برانواع و اقسام آسیب‌های اجتماعی و البته اقتصادی، لطمه و آسیب‌های جدی روحی و روانی نیز به جامعه و مردم وارد می‌کند.

در این رابطه آنچه مهم بوده و مسئولیت و ماموریت اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود، این است که با هماهنگی و همکاری دیگر دستگاه‌ها، ازجمله بهزیستی، پلیس و دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های دخیل و ذیربط در این رابطه، دست در دست یکدیگر بدهند و این افراد را از سطح جامعه جمع‌آوری کنند و در ادامه به شکلی برنامه‌ریزی و کار شود که مسیر و زندگی معتادان متجاهر اصلاح شود و از این وضعیت نامناسب خلاص شده و رهایی پیدا کنند.

برای این منظور در گام اول نیاز است که این افراد سلامت خودشان را به‌دست بیاورند و اگر دارای خانواده هستند به آغوش خانواده بازگردانده شوند و ترتیبی اتخاذ شود که خانواده‌ها نیز به مسئولیت و وظایف خود در قبال این افراد عمل کنند تا دوباره شاهد طرد شدن و رها شدن آن‌ها در کوچه و خیابان از سوی خانواده‌ها نباشیم.


بیشتر بخوانید:  پلمب ۲۷ خانه پلاک قرمز در شوش و هرندی


 اگر هم کسی خانواده‌ای ندارد یا شرایط خانوادگی‌اش سالم و مناسب نیست، توسط سازمان‌هایی مانند بهزیستی مورد حمایت و تحت سرپرستی قرارگیرند و از طریق مراکز کارآفرینی کمک شود تا به جریان عادی و شرایط طبیعی زندگی بازگردند.

برخی مراکز به افرادی که درمان شده و ترک اعتیاد کرده‌اند خدمات ارائه می‌دهند و پیگیر هستند تا افراد بهبود یافته دوباره به سمت اعتیاد کشیده نشوند؛ این مراکز باید از سوی سازمان‌های مختلف حمایت شوند. شهرداری تهران در مناطق مختلف شهر حداکثر همکاری را با این مراکز دارد، اما نیاز است که دیگر سازمان‌ها نیز با آن‌ها ارتباط بگیرند و همکاری خوبی در بخش‌های مختلف داشته باشند.

با توجه به اینکه در شهر تهران طبق آمار‌ها بیش از ۲۰ هزار معتاد متجاهر وجود دارد، شهرداری تهران تلاش می‌کند تا دامنه فعالیت‌ها و خدماتش در این زمینه را از اینکه هست، بیشترگسترش دهد. به هرحال این افراد باید به هر نحوی شده جمع‌آوری و سر و سامان داده شوند.

منبع: روزنامه همشهری

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار