تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

مترو: حجاب‌بان‌ نداریم یگان، حفاظت داریم!

مدیر ارتباطات و روابط بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفت: ما اصلا در مترو حجاب‌بان نداریم، اما ظاهرا شما خیلی به این کلمه اعتقاد دارید. ما یگان حفاظت داریم که لباس به تن دارند. کاور دارند و پشتش نوشته که این‌ها نیروی مترو هستند.

مترو: حجاب‌بان‌ نداریم یگان، حفاظت داریم!

اقتصاد۲۴-انتشار عکس‌هایی از حضور نیرو‌های امر به معروف و نهی از منکر در یکی از ایستگاه‌های مترو تهران، روز گذشته خبر ساز شد. به گفته کاربران شبکه ایکس، این تصاویر در ایستگاه متروی انقلاب گرفته شده و آن‌طور که در عکس‌ها پیداست، نام این گروه امر به معروف در مترو، «سفیران هدایت» است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، مقامات شهرداری و شورای شهر تهران واکنشی به این تصاویر نداشته‌اند و تلاش خبرنگار فراز برای برقراری ارتباط با آن‌ها ناموفق بود. با این حال «هادی زند»، مدیر ارتباطات و روابط بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران، گفت‌وگویی با روزنامه اینترنتی فراز داشت که در ادامه به آن می‌پردازیم.


 

بیشتر بخوانید: هشدار جبهه اصلاحات به حجاب‌بان‌های مترو


در ادامه بخش‌هایی از این گفتگو را می‌خوانید:

ما اصلا در مترو حجاب‌بان نداریم، اما ظاهرا شما خیلی به این کلمه اعتقاد دارید. ما یگان حفاظت داریم که لباس به تن دارند. کاور دارند و پشتش نوشته که این‌ها نیروی مترو هستند. در زمینه‌های مختلف کار می‌کنند. از دست‌فروشی و بساط‌گستری تا کودکان کار و نظم و امنیت مترو.

دوستانی که روی مترو زوم کرده‌اند، باید پاسخ بدهند چرا می‌خواهند مترو را زیر ذره‌بین ببرند. در ماجرای آن دانش‌آموز، آن‌همه کار خبری و رسانه‌ای شد و هنوز برای شما جای سوال است؟

تمام ابعاد موضوع شکافته شد، با تمام افرادی که با موضوع مرتبط بودند مصاحبه شد، اصحاب رسانه دعوت شدند و از قطار بازدید کردند. در مورد عکس‌های دیروز نیز اطلاعیه‌ای داریم که تا بعداز ظهر منتشر می‌شود که موضع و گفتار ما در آن مشخص خواهد شد. مترو یک وسیله خدمت‌رسان عمومی است. اتفاق خوب در آن می‌افتد. اتفاقات حادثه‌ای هم ممکن است در آن بیفتد. ممکن است پله‌برقی ما خاموش شود، ممکن است مسافری دچار حادثه شود.

آن‌طور که از اظهارات «زند» پیداست، نیرو‌هایی که خود را «سفیران هدایت» معرفی کرده و برای تذکر رعایت حجاب در یکی از پرترددترین ایستگاه‌های مترو مستقر شدند، نیرو‌های متروی تهران نیستند. با این حال این پرسش به وجود می‌آید که با وجود حضور نیرو‌های یگان حفاظت مترو در ایستگاه‌ها، استقرار نیرو‌های خارجی در متروی تهران چه لزوم یا توجیهی دارد؟ اگر طبق ادعای مقامات متروی تهران، وظیفه‌ی نیرو‌های یگان حفاظت مترو، «حفظ نظم» است و نه «حجاب بانی»، بر هم زدن نظم ایستگاه و امنیت روانی شهروندان با استقرار نیرو‌های خارج از سازمان مترو، ناقض این وظیفه نیست؟

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیلو
0
0
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲
واقعا شما قلم بدستان مروج و حامی کشف حجاب مرزهای وقاحت رو حقیقتا درنوردید ۱۳ ماهه قبح کشف حجاب ریخت در نبود گشت و بازداشت جرم مشهود بی حجابی، سرتاسر خیابونهای نظام اسلامی بعد ۴۳ سال برای اولین بار شاهد بی حجابی علنی عده ای هنجارشکن اقلیت که امنیت روانی هم مردم و ام پسران و مردان رو بهم ریخته سه تا امربه معروف فقط در دوایستگاه از ۵۰ تا ایستگاه انقدر بهتون فشار آورده و انقدر فشار می خورید!؟؟؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار