تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲

فروش آثار هخامنشی در میدان انقلاب تهران

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ قاچاقچی اموال عتیقه در محله انقلاب تهران خبر داد.

فروش آثار هخامنشی در میدان انقلاب تهران!

اقتصاد ۲۴- سرهنگ کیومرث حسنوند سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت فردی در خرید و فروش سکه‌های تاریخی و عتیقه در محدوده میدان انقلاب تهران، بررسی موضوع در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۴۸ انقلاب اسلامی قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: مأموران کلانتری پس از انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و متوجه شدند متهمان در حال فروش عتیقه‌های منسوب به دوران هخامنشی به خریداران هستند.

وی بیان کرد: با شناسایی هویت و مخفیگاه متهمان، تیمی از مأموران پس از هماهنگی‌های قضائی با استفاده از شگرد‌های پلیسی موفق به دستگیری هر دو متهم شدند و در بررسی‌های بیشتر ۲۳ قطعه عتیقه از متهمان کشف شد.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران افزود: هر دو متهم به همراه اموال مکشوفه با تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

فروش آثار هخامنشی در میدان انقلاب تهران!

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار