تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲

غول هوش مصنوعی گوگل از راه رسید

گوگل از هوش مصنوعی «جمینی» خود رونمایی کرد. مدیرعامل گوگل در مراسم رونمایی از جمینی گفت: «این آغاز عصر جدیدی از هوش مصنوعی در گوگل است: عصر جمینی.»

غول هوش مصنوعی گوگل از راه رسید

اقتصاد۲۴-جمینی برخلاف سایر مدل‌های هوش مصنوعی، برای تشخیص، درک و ترکیب انواع مختلف اطلاعات از جمله متن، تصویر، صدا، ویدیو و کد آموزش دیده و رقیبی قدرتمند برای ChatGPT است.

این مدل چیزی بیش از یک هوش مصنوعی است و ۳ نسخه دارد: یک نسخه سبک به نام «جمینی نانو» که به‌صورت بومی و آفلاین در دستگاه‌های اندرویدی اجرا می‌شود.

یک نسخه قوی‌تر به نام «جمینی پرو» که به‌زودی بسیاری از خدمات هوش مصنوعی گوگل را تامین می‌کند و از امروز ستون فقرات گوگل بارد است؛ و یک مدل حرفه‌ای به نام «جمینی اولترا» که قدرتمندترین مدل زبانی بزرگ است که گوگل تاکنون ایجاد کرده و به نظر می‌رسد که بیشتر برای مراکز داده و برنامه‌های کاربردی سازمانی طراحی شده.


بیشتر بخوانید:عرضه نسل جدید هوش مصنوعی گوگل به تاخیر افتاد


مدیرعامل گوگل می‌گوید این مدل در نهایت در موتور جست‌وجوی گوگل، محصولات تبلیغاتی آن، مرورگر کروم و... ادغام خواهد شد. جمینی فعلاً به زبان انگلیسی در دسترس است.

منبع: دیده بان ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار