تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲
کارگردان روحانی صعود کرد!

۴۰۰ هزار نفر مشتری ویلا و هتل پژمان جمشیدی

پژمان جمشیدی در کنار فیلم «هتل» حالا چند هفته‌ای است که فیلم «ویلای ساحلی» را هم در ترکیب اکران دارد که مجموعه مخاطبان این دو فیلم در هفته‌ای که گذشت بیش از ۴۰۰ هزار نفر بوده است. از این منظر می‌توان پژمان را همچنان پرمخاطب‌ترین بازیگر این روز‌های سینمای ایران لقب داد

۴۰۰ هزار نفر مشتری ویلا و هتل پژمان جمشیدی

اقتصاد۲۴- پژمان جمشید با دو فیلم «هتل» و «ویلای ساحلی» همچنان پرمخاطب‌ترین بازیگر این روز‌های چرخه اکران سینما‌ها محسوب می‌شود.
به گزارش فرارو، کمتر از دو ماه دیگر به برگزاری جشنواره فیلم فجر زمان باقی است و احتمالا فیلم‌های در حال اکران همین بازه زمانی را برای ثبت نهایی رکورد‌های خود در گیشه فرصت داشته باشند. چه اینکه در میانه بهمن‌ماه شوروحال اکران عمومی سینما‌ها زیر سایه فجر کاهش خواهد داشت و بعد از آن هم در آستانه ماه رمضان، سینما‌ها آماده تدارک اکران نوروزی می‌شوند.
در این شرایط مدعیان اصلی گیشه سالانه سینمای ایران هنوز همان فیلم‌های شاخص قبلی هستند و صدر جدول پرفروش‌های هفتگی، تغییر چندان محسوسی نداشته است.

مجموع فروش سینمای ایران هنوز تا تحقق رویای هزار میلیارد تومان فاصله دارد و با آغاز سیر نزولی استقبال از این آثار، رسیدن به این آمار با اماواگر‌های جدی مواجه شده است، اما مدیران سینمایی همچنان حساب ویژه‌ای روی این اتفاق باز کرده‌اند.
در گزارش هفتگی «فرارو» از وضعیت فروش فیلم‌های سینمای ایران، عملکرد پنج فیلم پرفروش هفته آخر آذرماه ۱۴۰۲ را مرور می‌کنیم.

رتبه اول؛ هتل/ ۱۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

هر چند رقیب تازه‌نفسی وارد عرصه اکران شد، اما فیلم «هتل» همچنان جایگاه خود در صدر جدول فروش هفتگی سینما‌ها حفظ کرده است.
حضور محسن کیایی و پژمان جمشیدی در این فیلم در کنار کارگردانی مسعود اطیابی، تا به اینجا در گیشه جواب داده و این فیلم به‌خوبی توانسته بعد از پشت‌سر گذاشتن چند رقیب قدر، در مقابل رقیب تازه‌نفس‌ش یعنی «ویلای ساحلی» هم مقاومت کند.
«هتل» در این هفته ۲۳۷ هزار مخاطب را به سالن‌های سینمای کشاند و فروش هفتگی ۱۰ میلیارد ۱۰۰ میلیون تومان را به نام خود ثبت کرد.
مجموع فروش این فیلم از ابتدای اکران تا کنون، ۱۹۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

رتبه دوم؛ ویلای ساحلی/ ۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان

پژمان جمشیدی در کنار فیلم «هتل» حالا چند هفته‌ای است که فیلم «ویلای ساحلی» را هم در ترکیب اکران دارد که مجموعه مخاطبان این دو فیلم در هفته‌ای که گذشت بیش از ۴۰۰ هزار نفر بوده است. از این منظر می‌توان پژمان را همچنان پرمخاطب‌ترین بازیگر این روز‌های سینمای ایران لقب داد.
البته «ویلای ساحلی» مطابق پیش‌بینی‌ها خیلی زود در چرخه اکران عمومی از نفس افتاده و حالا این فیلم هر هفته با ریزش مخاطبان مواجه است. با این حال فیلم تازه کیانوش عیاری، همچنان جزو پرفروش‌ترین‌هاست.

فیلم سینمایی «ویلای ساحلی» از هفته بیش از ۱۷۶ هزار مخاطب را به سینما‌ها کشاند و ۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان هم فروش داشت.
مجموع فروش این فیلم از ابتدای اکران هم ۱۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

رتبه سوم؛ ورود و خروج ممنوع/ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان

اکبر عبدی، محمدرضا شریفی‌نیا، هادی کاظمی و نیوشا ضیغمی ویترینی است که حالا باعث شده فیلم اول کارگردانی گم‌نام تبدیل به یکی از فیلم‌های مدعی در ترکیب فروش هفتگی سینما‌ها شود.

«ورود و خروج ممنوع» همان‌طور که در گزارش‌های قبلی هم اشاره کردیم اولین فیلم سینمای ایران است که یک کارگردان روحانی پشت دوربین آن قرار داشته و جالب اینکه این فیلم کمدی، موضوعی مرتبط با لباس روحانیت هم دارد.

حجت‌الاسلام امید آقایی که پیش‌تر در گفت‌وگویی فیلمش را اثری در حال و هوای «مارمولک» توصیف کرده بود، این روز‌ها گفت‌وگویی با رسانه‌ها ندارد و احتمالا خودش هم تصور نمی‌کرد اولین فیلمش که هفته گذشته در رتبه پنجم فروش هفتگی قرار داشت، این هفته با پشت‌سر گذاشتن «فسیل» به جایگاه سوم صعود کند.

فیلم «ورود و خروج ممنوع» در هفته گذشته ۸۰ هزار مخاطب را به سینما‌ها کشاند و ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم فروش داشت.
مجموع فروش این فیلم از ابتدای اکران تا کنون ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

رتبه چهارم؛ فسیل/ ۲ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومانفیلم «فسیل» به کارگردانی کریم امینی تنها چند گام دیگر تا تحقق مجموع فروش رویایی ۳۰۰ میلیارد تومانی فاصله دارد و با توجه به اقبالی که مخاطبان سینمای ایران بعد از گذشت بیش از ۱۰ ماه به این فیلم داشته‌اند، دور از انتظار هم نیست که این فروش در گیشه محقق شود.
این فیلم با بازی بهرام افشاری در نقش اصلی، به طرز غیرمنتظره‌ای همچنان در حال جذب مخاطب به سالن‌های سینماست و باید دید آیا می‌تواند تا پایان سال همچنان در ترکیب فیلم‌های روی پرده حضور داشته باشد؟
«فسیل» این هفته هم توانست بیش از ۵۳ هزار مخاطب را به سالن‌های سینما بکشاند و رقم ۲ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان را در گیشه هفتگی خود ثبت کند.
مجموع فروش این فیلم از ابتدای اکران تا کنون ۲۹۸ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان بوده است.

رتبه پنجم؛ بچه زرنگ/ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

علی‌الظاهر ورود دو فیلم جدید در حوزه کودک و نوجوان، برای مخاطبان این حوزه جذابیت چندانی نداشته و سیر صعودی استقبال از فیلم «بچه زرنگ» همچنان ادامه دارد.
این انیمیشن سینمایی که پیش‌تر دو عنوان «پرفروش‌ترین فیلم سینمای کودک» و «پرمخاطب‌ترین انیمیشن سینمایی» را در تاریخ سینمای ایران به نام خود ثبت کرده است، همچنان در ترکیب پنج فیلم پرفروش هفتگی سینمای ایران حضور دارد و تنها چند روز دیگر می‌تواند مجموع فروش خود را از مرز ۵۰ میلیارد تومان هم عبور دهد.
انیمیشن «بچه زرنگ» این هفته ۳۸ هزار مخاطب را به سینما‌ها کشاند و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هم فروش کرد.
مجموع فروش این فیلم از ابتدای اکران تا کنون ۴۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

تصاویری از فرزند رهبر انقلاب در حرم امام خمینی

دو مکان مدنظر ایران برای کنسرسیوم غنی‌سازی

هشدار معنادار روسیه به آمریکا درخصوص ایران

فوت پاکبان مشهدی بخاطر بی‌احتیاطی یک راننده

کشیدن یک زن توسط گشت + فیلم

عکس/استایل رنگارنگ همسر ستاره ملی‌پوش محبوب

عکس/دختر ایرانی در جمع ستاره‌های آینده دار آسیا

عکس/خواب خوش امیر جدیدی در کنار سگ‌های بامزه‌اش

فرمانده سپاه فومن: جهنم به دلایل فنی خاموش شد

نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۳ چقدر کاهش یافت؟

اینفوگرافی/ قیمت گوسفند زنده طی ۱۰ سال گذشته

عکس/ چهره ایلان ماسک در کنار همسر سومش ۷ سال پیش

اینفوگرافیک/ با مصرف این خوراکی‌ها گرمازده نمی‌شوید

چرا عرضه خودرو در بازار سهام همچنان بهترین گزینه است؟

عکس/ نماز خواندن سعید جلیلی پشت سر سید علی خمینی

اینفوگرافی/ نرخ دوپینگ ۱۰ سال اخیر رشته‌های ورزشی ایران

هشدار صریح یک اقتصاددان درباره تورم مسکن

پرمصرف های برق را گزارش دهید و جایزه بگیرید!

چشمک آمریکا به قطعنامه تروئیکا علیه ایران

فیلم/ لحظه دستگیری اعضای شبکه داعش در تهران

توییت تازه عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا + عکس

بیرانوند مدرک رو کرد+ عکس

کارشکنی بزرگ پرسپولیس علیه استقلال

عکس/ هدیه محمود احمدی نژاد به رئیس دانشگاه مجارستان

بازداشت اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران+ عکس

افزایش قیمت نان قطعی شد؟

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

قیمت گوشی اپل + جدول

قیمت دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

فیلم/ واکنش شهرداری به کشیدن یک زن توسط گشت فوریت‌های اجتماعی

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

معادله جدید در بازار مسکن؛ رونمایی از نسخه تازه برای کمک به مستاجران

واکنش ابطحی به اظهارات رهبری درباره غنی سازی و مذاکرات هسته‌ای

مهدی قایدی به استقلال نزدیک شد

عکس/ تغییرچهره محمدرضا گلزار با یک تی‌شرت ۸۰میلیونی

عکس/ رهبر انقلاب در حال اعطای درجه به سردار سلیمانی ۳۵ سال پیش

قیمت دلار تحت تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا

سرگیجه بازار طلا در دوگانگی اونس جهانی و دلار

عکس/ رونمایی از پیراهن ایران در دیدار مقابل قطر

مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

عکس/ کادوی چند میلیاردی محمدرضا گلزار برای تولد همسرش

یک آبروریزی دیگر از ملی پوش دوومیدانی حاضر در کره جنوبی

ابراز علاقه عجیب ترامپ به رئیس جمهور چین + عکس

دیدار عباس عراقچی با دبیرکل حزب‌الله لبنان

تماس تلفنی سلطان عمان با مسعود پزشکیان

عکس/ اولین روز کاری کلارنس سیدورف در استقلال

عکس/ گریم مردانه و حیرت آور فرشته حسینی