تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲

صدیقی: بی حجاب‌ها جاهل هستند نه معاند

رییس ستاد امر به معروف گفت: علم به اخلاق و حرام و حلال زندگی بر همگان واجب است. آن‌ها که بی حجاب هستند معاند نیستند. آن‌ها جاهل هستند.

صدیقی: بی حجاب‌ها جاهل هستند نه معاند

اقتصاد۲۴- حجت الاسلام کاظم صدیقی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در نخستین همایش تجلیل و تکریم از مادران شهدای امر به معروف و نهی از منکر کشور ضمن عرض تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین و عرض ادب به مادران شهدا گفت: خداوند به همه مادران شهیدپرور و همسران بزرگوار شهدا پاداش خیر عنایت فرماید.

وی ادامه داد: ما نسبت به اصلاح جامعه بی تفاوت نیستیم. در مقام نجات افراد گرفتار شما پیشگیری می‌کنید. در اصلاح جامعه آنچه مهم است امرون به المعروف است. ابتدا حمایت و تعاون و تشویق داریم و در قدم بعد نهی از منکر انجام می‌شود. وقتی شما خوبی‌ها را رواج دادید و باز دیدید که کسی در محیط فرهنگی بی فرهنگ و هنجار شکن است یا در محیطی آدم بی حجاب و بد حجاب است باید نهی از منکر کرد.

صدیقی افزود: پیامبر اکرم صلوات الله علیه می‌فرمایند سه پایگاه را برجسته کنید و اگر این پایگاه‌ها باشد شما از همه پلشتی‌ها نجات پیدا خواهید کرد. اولین پایگاه علم است؛ لذا در تمام عبادت‌ها نقش اول معرفت است. امر به معروف شرایط و لوازم و مقدمات و تعقیبات دارد. این‌ها را باید یاد گرفت.


بیشتر بخوانید:آقا تهرانی: آقای قالیباف ۳۰ ثانیه وقت بگذاری مشکل حجاب حل می‌شود


رییس ستاد امر به معروف گفت: علم به اخلاق و حرام و حلال زندگی بر همگان واجب است. آن‌ها که بی حجاب هستند معاند نیستند. آن‌ها جاهل هستند. باید برایشان کلاس آموزشی گذاشت. این آموزش طنین و آوازه دارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار